Hargitai Bea: Ne legyen normális a gyereknek, hogy az ötszáz kilós ember boldog

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hargitai Bea: Ne legyen normális a gyereknek, hogy az ötszáz kilós ember boldog

Bochkor Gábor műsorában ezúttal Iszak Eszti, Hargitai Bea, Lakatos Márk és Hajdu Steve voltak a meghívott vendégek, az adás egy pontján pedig szóba került az úgynevezett fatshaming, melynek kérdéskörét bővebben is kitárgyalták.

Bochkor felhozta példaként Bill Maher hetekkel ezelőtti megszólalását, miszerint divatba kellene jönnie a fatshamingnek, azaz a ?kövérek megszégyenítésének?, így motiválva a túlsúlyos embereket a mozgásra.

Hargitai Bea szerint van igazság abban, hogy nem kéne tabunak lennie ennek a témakörnek:

Az más, amikor valaki kicsit pufi vagy pufók vagy dundi, mint az, aki 300-400 és 500 kiló. Rengeteg olyan videót, reklámot látunk, hogy modellek négyszáz kilósak ? ne haragudj, de azok nemsokára meg fognak halni, mert megáll a szívük. És ezt ne hagyjuk, meg ne mondjuk, hogy ?ő milyen boldog?.

Lakatos szerint senkit nem kell megszégyeníteni, a lényeget ebben kell keresni, aki pedig szégyenít, az vadparaszt. Hargitai tovább érvelt:

Az is legyen szabályozva, hogy ne legyenek olyan műsorok, hogy az ötszáz kilós nő arra büszke, hogy nem fér ki az ajtón, és őt daruval kell kiemelni az ablakon.

? Az, hogy ő mire büszke, az az ő dolga! ? szólt közbe Lakatos, mert szégyeníteni semmilyen módon nem lehet. A modell ezzel sem értett egyet:

De ne legyen normális az, hogy 3-400 kilósan elégedett vagy magaddal, és az én gyerekem ne lássa azt, hogy ötszáz kilósan normális valaki. Ne legyen az normális a tévében, hogy leül az ötszáz kilós nő, hogy ő mennyire boldog és büszke arra, hogy itt van

? fogalmazott, szerinte a túlevés is addikció, a heroinistákhoz lehet hasonlítani ezeket az embereket. így mivel azok sem szolgálnak pozitív példával, ez az extrém túlsúllyal rendelkezőkre is igaz kell legyen.

Hát ne üljön le a heroinista a tévé elé, hogy ő mennyire boldog. Hát menjen az anyjába, már ne is haragudjatok.

Az adás vasárnap este, október 6-án lesz látható majd az ATV műsorán.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Instagram.com/beahargitai

folytatás

Legkedveltebb hírek
Wöller polgármester a családfáját vizsgálja, azt remélve, hogy nemesi származású, ezzel szeretne imponálni az előkelő Anastasia von
2020-11-26 02:33:29 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ivo csak akkor vállalja el keresztapaságot, ha Mili újra kiáll vele versenyezni
2020-11-26 02:11:18 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Miután valaki betört Luis Delgado otthonába és megölte a feleségét, Luis csatlakozik Danny csapatához, hogy együtt csapjanak le a gyilkosra,
2020-11-26 01:45:36 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Julian azért jön be a kórházba, mert fáj a gyomra
2020-11-26 01:38:10 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A sorozat minden epizódjában egy-egy házasságkötésrere készülő párral ismerkedhetünk meg
2020-11-26 01:35:24 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Angelika a rossz anyagi helyzetüket akarván megoldani találkozik Hans Kleiberrel, hogy pénzügyi tanácsokat fogadjon tőle, ám Quirin
2020-11-26 01:13:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez