Hargitai Bea: Ne legyen normális a gyereknek, hogy az ötszáz kilós ember boldog

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hargitai Bea: Ne legyen normális a gyereknek, hogy az ötszáz kilós ember boldog

Bochkor Gábor műsorában ezúttal Iszak Eszti, Hargitai Bea, Lakatos Márk és Hajdu Steve voltak a meghívott vendégek, az adás egy pontján pedig szóba került az úgynevezett fatshaming, melynek kérdéskörét bővebben is kitárgyalták.

Bochkor felhozta példaként Bill Maher hetekkel ezelőtti megszólalását, miszerint divatba kellene jönnie a fatshamingnek, azaz a ?kövérek megszégyenítésének?, így motiválva a túlsúlyos embereket a mozgásra.

Hargitai Bea szerint van igazság abban, hogy nem kéne tabunak lennie ennek a témakörnek:

Az más, amikor valaki kicsit pufi vagy pufók vagy dundi, mint az, aki 300-400 és 500 kiló. Rengeteg olyan videót, reklámot látunk, hogy modellek négyszáz kilósak ? ne haragudj, de azok nemsokára meg fognak halni, mert megáll a szívük. És ezt ne hagyjuk, meg ne mondjuk, hogy ?ő milyen boldog?.

Lakatos szerint senkit nem kell megszégyeníteni, a lényeget ebben kell keresni, aki pedig szégyenít, az vadparaszt. Hargitai tovább érvelt:

Az is legyen szabályozva, hogy ne legyenek olyan műsorok, hogy az ötszáz kilós nő arra büszke, hogy nem fér ki az ajtón, és őt daruval kell kiemelni az ablakon.

? Az, hogy ő mire büszke, az az ő dolga! ? szólt közbe Lakatos, mert szégyeníteni semmilyen módon nem lehet. A modell ezzel sem értett egyet:

De ne legyen normális az, hogy 3-400 kilósan elégedett vagy magaddal, és az én gyerekem ne lássa azt, hogy ötszáz kilósan normális valaki. Ne legyen az normális a tévében, hogy leül az ötszáz kilós nő, hogy ő mennyire boldog és büszke arra, hogy itt van

? fogalmazott, szerinte a túlevés is addikció, a heroinistákhoz lehet hasonlítani ezeket az embereket. így mivel azok sem szolgálnak pozitív példával, ez az extrém túlsúllyal rendelkezőkre is igaz kell legyen.

Hát ne üljön le a heroinista a tévé elé, hogy ő mennyire boldog. Hát menjen az anyjába, már ne is haragudjatok.

Az adás vasárnap este, október 6-án lesz látható majd az ATV műsorán.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Instagram.com/beahargitai

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Robert Loggia, Baldwyn Dakile, Cinz
2019-12-07 01:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hétfőn sem lesz hiány izgalmakban a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában
2019-12-07 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Atlético Madrid együttese gólnélküli döntetlent játszott a Villarreal csapatával a La Liga tizenhatodik fordulójának nyitómérkőzésén
2019-12-06 23:32:02 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Mohamed Szaláh lehet a Liverpool sikerkovácsa a hétvégén, ugyanis kedvenc ellenfele ellen lép pályára
2019-12-06 23:24:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Premier League 16. fordulójának zárómérkőzése következik.
2019-12-06 23:01:51 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Majka nagyon nagyon megörült játékosainak, ugyanis két dekoratív hölgy érkezett a stúdióba, akik még a műkörmök rejtelmeibe is bevezették a műsorvezetőt
2019-12-06 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez