Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2019. október 8., kedd

Friss hírek: A szakértői vélemények alapján elképzelhető, hogy a dunai hajóbaleset utolsó, eddig még meg nem talált áldozatának halálát közvetlenül valamelyik Viking hajó okozta, mondta Magyar György, a Hableány elhunyt matrózának családját képviselő ügyvéd. CEU-rektor: Az Orbán-kormánnyal szembeni kapituláció nem opció. A CEU mindig is kiállt a demokratikus társadalmi értékek mellett, az utóbbi időben emiatt sok gondunk volt Budapesten ? mondta Michael Ignatieff az egyetem bécsi kampuszának megnyitóján. Törökország a szíriai kurdok főhadiszállását lőtte. A szíriai állami tévé ?agressziónak? minősítette a török katonai beavatkozást. A bombázást nyugati források még nem erősítették meg. Elfogyhatnak az ENSZ tartalékai. Vészesen kevés pénz maradt az ENSZ működési költségeire, szeptember végén 230 millió dolláros hiány alakult ki, és október végére a tartalékok is elfogyhatnak ? közölte hétfőn a világszervezet New York-i székhelyén Antonio Guterres főtitkár. Tízből hét taxisnál találtak valamilyen szabálytalanságot. A személytaxi-szolgáltatóknál az idén elvégzett ellenőrzések 70 százaléka tárt fel valamilyen jogsértést ? írja a Világgazdaság a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása alapján. Kevesebb lehet a dugó a határátkelőknél. A személyforgalomban nyáron bevezetett egymegállásos rendszer beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a rendőrség most a teherforgalomban közlekedők várakozási idejének csökkentésén dolgozik. Több mint kétszáz tüntetőt vett őrizetbe a Scotland Yard hétfő estig, a nemzetközi környezetvédelmi tüntetéssorozat londoni demonstrációinak első napján. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

XIII., Dózsa György úton a Kassák Lajos utca előtt a Váci út felé vezető oldalon útszűkületen kell áthajtani aszfaltozás miatt ma 08:00 – csütörtök 08:00.

BKK:

121-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kiss János utca és a Görgey Artúr út megállót. Mai időjárás: Napos idő várható. Csapadék nem lesz. 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Koppány Deviza középárfolyam: EUR 333,05 USD 303,77 CHF 305,54 GBP 373,58 1:

Mindenkit a Joker érdekelt a hétvégén:

folytatás

Legkedveltebb hírek
Aki Nagy Imre újratemetésén a legbátrabb beszédet mondta ? így vélekedett a harminc évvel ezelőtti eseményekről L
2019-11-21 16:13:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az itt élő üzletemberek révén próbálja meggyőzni őket
2019-11-21 15:59:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A főpolgármester megalapítaná a ?Főpolgármesteri Hivatalban végzett közszolgálatért emlékgyűrű? nevet viselő elismerést
2019-11-21 15:50:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A PestiSrácok.hu ?megszerezte? a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) határozatát, amely szerint nincs elég b
2019-11-21 15:37:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Zenebutik sztárjai mutatják be kedvenc zenéiket. Megtudhatjuk, hogy nekik milyen zene tetszik. Mit
2019-11-21 15:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez