Madár Vera rajong a különleges sajtokért

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért. Főként akkor, ha sajt is található az összetevők között, és férje készíti el a specialitását.

Madár Vera vendéglátós családból származik, a sajtok szeretetét az apukája tanította meg neki.

?A dédim is készített otthon sajtot házilag, szinte most is itt érzem a számban az ízét. Mindig érdekelt, hogy hogyan lesz a tejből sajt, de én nem éreztem ambíciót, hogy tevőlegesen részt vegyek benne, inkább csak kóstolgattam. Azt hiszem, a sajtok iránti rajongásom már akkor elkezdődött. A mozzarellát, a füstölteket és az ízesített készítményeket szeretem a legjobban. Van egy nagyon finom, diós camembert, ami az abszolút favorit nálam. Különösen tetszik a dió és a sajt együtt. Kedvelem a fűszeres ízeket, így azokat a sajtokat is, amelyek egy kicsit meg vannak bolondítva? ? mondja a Jóban Rosszban színésznője.

Vera nem tartja magát nagy gourmet-nak, azonban vadássza a különlegességeket hazánkban és külföldön egyaránt.

?Úgy gondolom, az a helyes, ha elsősorban a saját nemzetünk gasztronómiájával vagyunk tisztában, nagyon sok szakember is azt ajánlja, hogy a helyi termékeket részesítsük előnyben. A kecskesajttól a juhsajtig minden megtalálható nálunk, így nem feltétlenül kell messzire menni azért, hogy finomat ehessünk. Igyekszem ezt szem előtt tartani, de amikor olyan országban járok, ahol a sajtkészítésnek különleges kultúrája van, és kimondottan híres a sajtjairól, akkor természetesen megkóstolom. Azonban most nem is kell elutaznom, mert hamarosan szinte egész Európa és már országok sajtkülönlegességei is hazánkba érkeznek a Nemzetek Sajtfesztiváljára, ahol bárki megkóstolhatja az országok legfinomabbjait. A férjemmel már alig várjuk, hogy beléphessünk a sajtmennyországba, mert lehet, hogy új sajtra lelünk a kedvenc ételünkhöz. Ha nagy ritkán kettesben otthon vagyunk és van időnk főzőcskézni, akkor szinte mindig erre esik a választásunk, mert mindketten imádjuk. Ez egy halas fekete tészta egy pikáns szósszal és hozzá egy különleges sajttal; számunkra ez az ízek orgiája? ? tette hozzá lelkesen a népszerű színésznő.

The post Madár Vera rajong a különleges sajtokért appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
November utolsó napjaiban több mint húsz filmre és kísérőprogramra, beszélgetésre ülhetnek be az érdeklődők a Művész és Puskin mozikban
2019-11-20 12:00:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Viszont producerként nem járt rosszul. A rúdtánc élete legnehezebb öt perce volt a filmvásznon.
2019-11-20 11:11:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A hideg idő beköszöntével egyre jobban kívánjuk a tartalmas ételeket
2019-11-20 09:42:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
300 millió dollár sem elég ahhoz, hogy egy macska bundáját rendesen animálják?
2019-11-20 09:27:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez