Rossz helyen panaszkodnak a kiakadt instagramosok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rossz helyen panaszkodnak a kiakadt instagramosok

A Facebook egy hete tette elérhetővé Androidra és iOS-re egyaránt az Instagram társapplikációjának szánt Threads nevű csevegőt, ami nem véletlenül került a képmegosztó alá. A kameraközpontú üzenővel kifejezetten azokat az ismerőseinket érhetjük el, akiket Instagramon felvettünk a ?Közeli ismerősök? (Close Friends) listára. Az app célja egyrészt a csevegés megkönnyítése, és hogy a felhasználó még több mindent megoszthasson magáról azokkal, akikkel egész nap kapcsolatban áll.

A másik fél számára elérhetővé lehet tenni a tartózkodási helyünket, a mobilunk akkumulátorának töltöttségét, azon felül, hogy a hagyományos módon cseveghetünk, fotókat és videókat küldhetünk, utóbbiakat egyenesen az appból lőve.

Itt a Facebook új csevegőappja az instagramosoknakVilágszerte tölthető a Threads from Instagram.

A felhasználók körében egyelőre nem aratott nagy sikert a Threads, jobban mondva egy másik, de ugyanilyen nevű app. A Play Áruház és az App Store ugyanis nem az Instagram csevegőjét dobja ki elsőként a Threads kulcsszóra keresve, hanem a szintén Threads nevű, munkahelyi kommunikációra szánt appot, amit a Kazi nevű csapat fejleszt.

A Kazi szoftverének oldalára rengeteg lehúzó értékelést küldtek a felhasználók arra panaszkodva, hogy az alkalmazás nem működik, és még csak bejelentkezni sem lehet (ez az app ráadásul még bétában is van, ezért nem mindenki regisztrálhat.

Az instagramosok nagy részének pedig nem esik le, hogy egy másik alkalmazásról van szó, ami valahol érthető, mert még az appok ikonjainak színvilága is hasonló. Ennek eredményeként a munkahelyi Threads több negatív értékelést is kapott a napokban, igaz, cserébe megnőtt a letöltők száma.

Egyelőre még nem tudni, hogy a fejlesztők milyen lépéseket fognak tenni annak érdekében, hogy egyértelművé tegyék a félrevezető helyzetet.

(Kiemelt kép: AFP)

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Sürgős frissítés jött androidos mobilokhozRossz helyen panaszkodnak a kiakadt instagramosokNagyon furcsa mobilt mutatott az Android atyja
folytatás

Legkedveltebb hírek
Feltehetően neonácik egy nagyobb csoportja vett részt a támadásban
2019-10-23 14:42:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A társadalmi igazságosságról és a zöld küzdelemről beszélt az LMP társelnöke az október 23-i megemlékezésen
2019-10-23 14:39:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ahogy 1956 visszahozta az embereket a közéletbe, úgy az önkormányzati választáson is tömegek mozdultak meg az elnyomó rendszerrel szemben
2019-10-23 14:33:01 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Fidesz minden erkölcsi alapját elvesztette az új köztársaság felépítéséhez - mondta Kunhalmi Ágnes az MSZP október 23-i ünnepségén
2019-10-23 14:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez