Magyarul értékelt a Fradi elleni BL-meccs után a horvát edző

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Magyarul értékelt a Fradi elleni BL-meccs után a horvát edző

A Ferencváros megnyerte első meccsét a Bajnokok Ligája csoportkörében, miután Érden 37-31-re verte a Podravka Koprivnicát. A vendégek vezetőedzője, Zlatko Saracevic a találkozót követő sajtótájékoztatón magyarul értékelt:

Ha lesz benne hiba, bocsánatot kérek. Gratulálok a Fradinak, jobb volt ma a második félidőben. Az első játékrészben azt játszottuk, amit akartam, csak a sok kiállítással akadt problémánk, összesen tizenkét perc volt ? így döntetlen lett a félidő. A másodikat nem kezdtük jól, nem volt energia, nem voltunk agresszívak, az első tizenkét percben nem játszottunk jó kézilabdát

idézte a Nemzeti Sport a horvát szakembert.

Kínszenvedésnek indult a Fradi kéziseinek BL-meccse, de örömjáték lett a végeMegtört a jég, végre nyert egy meccset a Ferencváros a Bajnokok Ligájában.

?Azt, hogy most magyarul szólalt meg, azt egy ország nevében köszönöm, és nagyon megtisztelő számunkra? ? válaszolta Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője, aki arról is beszélt, hogy megtisztelő neki nem csak egy asztalnál ülni Saraceviccel, hanem felidézte, hogy anno játszottak is egymás ellen.

Saracevic 2000 és 2002 között a Veszprémben játszott, majd volt a Nyíregyháza vezetőedzője. A jugoszláv válogatott tagjaként olimpia bronzérmes és világbajnok volt, a horvát válogatottal pedig olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes, Európa-bajnoki harmadik és Mediterrán Játékok-győztes.

Kiemelt kép: rk-podravka.hr/FTC

folytatás

Legkedveltebb hírek
Wöller polgármester pompon csapatot szervez a futballcsapat mellé, hátha így jobban teljesítenek
2019-11-17 11:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd meg a TechGuru legutóbbi adását!
2019-11-17 11:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kovács Gergely maga posztolta ki a Facebookra, hogy miután bejutott a XII
2019-11-17 10:51:13 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez