Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2019. október 30., szerda

Friss hírek: A kormány kedvenc egyeteme kirúgta a tanárt, aki a homofób gyűlöletről szervezett konferenciát. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora október 17-én rendkívüli felmentéssel megszüntette a Rendészettudományi Kar egyik professzorának közalkalmazotti jogviszonyát. Nem árulják el, mikor volt szabadságon tavaly Borkai. Miután kérdésessé vált a Borkai-botrányt kirobbantó videón látható utazás időpontja, az Index szerette volna megtudni, pontosan mikor mehetett az Adriára Borkai Zsolt győri polgármester. A ferihegyi reptér több dolgozóját is megütötte egy 25 éves szír férfi, miután nem engedték át a repülőtér 2A terminál szolgálati árjáróján. Messi négyszer villant, a Barcelona vezeti a bajnokságot. Álomgólpassz, szabadrúgásgól, kötény. Megint az argentin vitte a hátán a katalánokat. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Útlezárásokra, időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter látogatása miatt ma Budapest számos pontján, elsősorban a belvárosban, emiatt egyes buszjáratok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek

Közúti információk:

Egy meghibásodott jármű okoz forgalmi akadályt a IX., Kinizsi utcában a Lónyay utcánál.

BKK:

24-es villamos a Nagyvárad tér M és a Közvágóhíd H között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok járnak. A 2-es villamos a Boráros tér H és a Közvágóhíd H között nem közlekedik. Alternatív eljutási lehetőségként a 223M, a 23-as, a 23E, az 54-es és az 55-ös autóbusz igénybevétele javasolt. Mai időjárás: Felhős idő lesz. 7 és 13 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Alfonz Deviza középárfolyam: EUR 328,62 USD 296,67 CHF 298,01 GBP 380,36 1:

Csak a vezére halt meg, az Iszlám Állam ideológiája él:

folytatás

Legkedveltebb hírek
Novák egy interjúban megvédte a 22 éves helyettes államtitkárt
2019-12-12 19:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb uralkodójaként számon tartott II
2019-12-12 19:06:24 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az atv.hu szerint Farkas István és Szabó Gábor a pártját is elhagyja Gyurcsány Ferencék kedvéért.
2019-12-12 18:59:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez