Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2019. október 31., csütörtök

Friss hírek: Az MSZP újabb politikusa döntött úgy, hogy elhagyja a pártját, mégpedig Trippon Norbert. Az újpesti politikus szerdán délután jelentette be a kilépésről szóló döntését, és azt is, hogy politikai tevékenységét a Demokratikus Koalícióban folytatja. Egykori riporterét fenyegeti perrel a közmédia. Az MTVA ügyvédein keresztül felszólította Balogh Krisztinát, hogy ?az MTVA mint jogi személy személyiségi jogait sértő magatartását hagyja abba, illetve (?) magánlevélben, sajnálkozását kifejezve kérjen bocsánatot az MTVA-tól. Távozni készül Tim Morrison, az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács Oroszország- és Európa-szakértője ? jelentette az amerikai közszolgálati rádió. És akkor a 96. percben jött Ronaldo. Egy büntetővel nyerte meg a Juventusnak a meccset a portugál csillag. Tízgólos meccs után tizenegyesekkel verte a Liverpool az Arsenalt. Origi a 95. percben egyenlített a Ligakupában. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest:

Közúti információk holnapra:

November 1-jén 8 órától 3-án 20 óráig:

Lezárják a X., Újhegyi utat a Maglódi út és a körforgalom között, csak a BKK járatai hajthatnak be. Egyirányúsítják a Kozma utcát a Jászberényi út és a körforgalom között, a Sírkert utcát pedig a Maglódi út irányában. A Pesterzsébeti temetőt gépkocsival csak a Tartsay út felől lehet megközelíteni, elhagyni pedig a Temető soron az Alsó határút felé, valamint a Temető sor?Vasfű utca útvonalon a Külső Vörösmarty út felé lehet. A Külső Vörösmarty utcát az Alsó Határ út és a Tartsay utca között csak a BKK járatai vehetik igénybe. Lezárják Kispesten a Temető közt, Pestszentlőrincen a Reményik Sándor utcát, illetve a Cinkotai temetőnél a Simongát utcát a Szabadföld út és a Tátraszirt sor között, illetve a Tátraszirt sort a Lóca utca és a temető között. A Budafoki temetőnél egyirányúsítják a Debrő utcát és a Víg utcát a Gádor utca felé. Mai időjárás: Felszakadozik a felhőzet. 8 és 13 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Farkas Deviza középárfolyam: EUR 329,82 USD 296,81 CHF 299,17 GBP 382,5 1:

A pestis miatt egyre drágul a sertéshús, de a java még hátra van:

folytatás

Legkedveltebb hírek
 Rendező: Max Joseph Szereplők: Zac Efron, Wes Bentley, Shiloh Fernandez, Jon Berntha
2019-12-07 23:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Mark Waters Szereplők: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Brett Kelly, Ch
2019-12-07 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Angyal Ügyvédje nevű oldal kokainnal, prostituáltakkal és korrupcióval gyanúsítja a meg nem nevezett érintetteket, akiknek hagyott időt a lelépésre
2019-12-07 22:25:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez