Újabb fordulat a tininek hitt 33 éves nő ügyében: egy beszélgetős műsorban megszólalt az érintett

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az anya szerint a 9 évesen örökbefogadott lányuk valójában egy 22 éves szociopata, aki meg akarta ölni őketEnnek ellenére a szülők most csak óvadék ellenében vannak szabadlábon.

A 45 éves Kristine Barnett és a 43 éves Michael Barnett 2010-ben fogadta örökbe az ukrán születésű Natalia Grace-t, majd, három év múlva, állítólag egy egyesült államokbeli lakásban hagyta, és Kanadába költöztek. A mára már elvált pár tagadja a vádat, és azt mondja, hogy csalás áldozatai lettek.

Nem sokkal ezután megjelent a vérszerinti édesanya, aki azt állította, hogy a kislánya 16 éves és nem 33, mint ahogyan azt korábban többen állították. Erre a sajtó azóta árvaházi bizonyítékokat is mutatott.

A Daily Mail megtalálta Natalie eredeti édesanyját, a 40 éves Anna Volodymyrivna Gavát, aki pontosan tudja, hány éves a mentális betegségekkel küzdő lány. Anna elmondta, hogy 16 évvel ezelőtt, az ukrajnai Mikolajivban adott életet Natalie-nak, de az orvosok azt mondták neki, hogy nem érdemes hazavinni. Natalie babaként is nagyon pici volt, rövidek voltak a karjai és a lábai, alig volt nyaka. A lány végül életben maradt és árvaházba került. A Daily Mail bizonyítékot is szerzett arról, hogy a lány 16 éves, egy helyi intézményben tárolták ugyanis Natalie anyakönyvi kivonatát, amely szerint 2003-ban született.

A kilencnek hitt 22 éves pszichopata nő vér szerinti anyja: A lányom valójában 16A nő borzalmasan sajnálja a történteket és reméli, hogy a lánya egyszer hazatér majd hozzá.

Most pedig újabb fordulat következett be az ügyben, amikor az egyszemélyes talkshow-intézmény Dr Phil megszóltatta a kislányt.

16 éves vagyok

Dr Phil műsorában Natalia azt mondta, hogy 16 éves és 10 évvel ezelőtt érkezett az Egyesült Államokba. A Barnett család már a sokadik örökbefogadó családja volt. Natalie elmondása szerint nem emlékszik tökéletesen, de az rémlik neki, hogy az említett pár megnézte őt mielőtt örökbefogadták, majd nem sokkal később haza is ment velük. A kislány úgy emlékszik vissza az egyik konfliktusra, hogy egy alkalommal az egyik mostoha testvérével játszott, amikor a fiú karja véletlen megsérült, ekkor mondták azt a szülők, hogy szándékosan el akarta törni a testvére karját.

A kislány a többi vádat, miszerint többször megtámadta az édesanyját és meg akarta ölni a szüleit, tagadja.

Szerinte semmi ilyesmi nem történt, csupán szándékosan félre akarták érteni. Natalia külön kiemeli a mérgezős esetet, szerinte az különösen félreértés volt, csupán véletlen takarítás közben kerülhetett a tisztítószer rossz helyre k (korábban azzal is vádolták, hogy megpróbálta megmérgezni az örökbefogadó szüleit).

Egy év konzerven

Natalie továbbra is tartja magát ahhoz a verzióhoz, hogy Barnették gyerekként hagyták hátra, mikor nélküle Kanadába költöztek, így 8 évesen egy éven keresztül konzerveken kellett élnie. A fiatal lány azokat a vádakat is tagadja miszerint olyan fogsora van, mint a felnőtteknek. Állítása szerint pedig mikor Barnettékkel lakott, akkor még nem menstruált, pedig a házaspár ezt felhozta érvként, hogy miért kezdtek kételkedni abban, Natalia valójában gyermek-e.

Bíróság

Az örökbefogadó szülők ellen jelenleg és a vád, miszerint elhagyták és veszélyeztették egy rájuk bízott kiskorú életét. Az azóta elvált pár tárgyalását 2020 január 28-án tartják majd.

BBC

folytatás

Legkedveltebb hírek
Közös buszozás miatt fogyatkozott meg a pénteken kezdődő verseny rajtján indulók száma
2020-09-23 19:57:39 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Kövesse figyelemmel a Népszaván a Molde-Ferencváros Bajnokok Ligája-mérkőzés percről percre tudósítását
2020-09-23 19:53:29 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Harry Potter-filmekben egymás mellett játszott Jason Isaacs és Tom Felton: míg előbbi Lucius Malfoyt, addig utóbbi az ő fiát, Draco Malfoyt a
2020-09-23 19:38:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Még súlyos válsághelyzetekben sem kezdeményezné a menedékkérők Unión belüli kötelező elosztását az Európai Bizottság
2020-09-23 19:34:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Úgy tűnik, ma a nyitott házasság a fő téma a celebvilágot tekintve, mert Járai Máté ás Járai Kíra bejelentése után, miszerint az ő házasságuk pont ilyen, a LifeTV-n is hasonló témát boncolgattak
2020-09-23 19:27:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Elég nagy hírt dobott be a Sky Sports, ugyanis azt követően, hogy bő fél éve visszavonult, Raymon van Barneveld úgy döntött, hogy visszatér
2020-09-23 19:20:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez