Harci fejszéjével futamított meg egy betörőt az amerikai hobbiviking

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Harci fejszéjével futamított meg egy betörőt az amerikai hobbiviking

Ha tudta volna a 33 éves Alex Lavell Rawls, hogy mivel foglalkozik szabadidejében annak a laskásnak a bérlője, ahová betört szerdán este, valószínűleg óvatosabb lett volna. Rawls azonban semmit sem sejtett, ezért most súlyos sérülésekkel várja a bírósági tárgyalását ? írja egy michigani hírportál.

A 36 éves Ben Ball (borítóképünkön) otthon videojátékozott szerdán este, amikor hangos dörömbölést hallott a lakása bejárati ajtaján. Mire reagálhatott volna, az ajtót berúgták. Rawls nyomult be a lakásba, de addig Ball már felkapta a mindig keze ügyében lévő replika harci fejszét, és rátámadt a behatolóra.

Ball szabadidejében hagyományőrző harcos, ezért a lakásában több, kardot, pajzsot, páncélt és ezekhez hasonló felszerelést tart.

A férfi azt mondja, azonnal felismerte a betörőt, aki egy ideig együtt járt a korábbi lakótársával. A nő épp azért költözött el, hogy az erőszakos Rawls ne találhassa meg. Mivel ismerte a férfit, Ball okkal tartott attól, hogy a támadójánál lőfegyver van.

Ben Ball harci fejszéje (fotó: Wood TV)

Ball legalább egyszer eltalálta Rawls testét a fejszével, a két férfi ezután birkózni kezdett. A berendezésből hamarosan csak romok maradtak, és mindent vér borított az apró lakásban. A behatoló végül futva menekült, ám közben egy szomszéd már értesítette a rendőrséget.

A rendőröknek nem volt nehéz dolguk, elég volt Rawls vérnyomait követniük. A férfi júliusban szabadult a börtönből, ahol azért ült, mert megtámadott és lefegyverzett egy rendőrt. Most betöréssel vádolták meg, ha elítélik, akár húsz évet is kaphat.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A női NB I-ben szereplő Alba Fehérvár KC csütörtökön 34?24-re kikapott a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként
2020-09-25 18:21:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Két ember meghalt, és öten megsérültek egy balesetben a 8-as főúton Városlődnél péntek délután – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-t
2020-09-25 18:09:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Jessica Alba kevesebb, nagyjából fél évvel ezelőtt belekóstolt a youtuberkedésbe, amit azóta se unt meg, így történt, hogy a minap kikerült a csatornájára egy videó, amin lányával, a 12 éves Honorral szerepelnek
2020-09-25 18:01:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Paolo Sileri a nemzetközi sajtónak nyilatkozva kijelentette, Olaszország eddig jól védekezett, és most is ezt teszi
2020-09-25 17:45:53 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez