Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Páros győztesei

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Páros győztesei

Négy héttel ezelőtt nyolc páros kezdte meg a Nyerő Páros harmadik évadát, aminek top 3-as mezőnyébe Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, Fluor Tomi és Mesi, valamint Istenes Bence és Csobot Adél jutottak be.

A döntő előtt egyetlen lépéssel végül Fluor Tomi és barátnője vérzett el egy kirakós feladatban, így a verseny legutolsó játékában Fésűs Nellyék és Istenes Bencéék csaptak össze. Ezt elég nagy főlénnyel Istenesék nyerték, de ez a játék végső kimenetelét nem befolyásolta.

Az eredmény valójában a korábban kiesett hat páros szavazatán múlott. A modellek, Kéri Krisztián és Lóránth Eni valamint Kocsis Dénes és menyasszonya, Mészáros Petra Fésűsékre voksoltak, a többiek, Fluorék, Aleskáék, Fehér Balázsék és Sárközi Ákosék viszont az Istenes-Csobot párosra szavaztak, így 4-2 arányban utóbbiak vihették haza a játék során összegyűjtött összeget, azaz közel 5 millió forintot.

A Nyerő Páros 2019-ben Istenes Bence és Csobot Adél.

Kiemelt kép: Instagram/@benistenes

folytatás

Legkedveltebb hírek
Magyarország készen áll, hogy a szomszédjaival, köztük Romániával, felépítsen egy új Közép-Európát – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este a temesvári forradalom kitörésének 30
2019-12-14 22:12:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem kell a nyolc közé jutásért játszania a magyar bajnoknak
2019-12-14 22:05:05 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez