A hét legmenőbb dolga Keanu Reeves 46 éves barátnőjének bemutatása

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A hét legmenőbb dolga Keanu Reeves 46 éves barátnőjének bemutatása

Én egy magányos srác vagyok. Senki nincs az életemben. De ha valaki betoppanna, tisztelném és szeretném. Remélem, egyszer velem is megtörténik mindez

? fogalmazott néhány hónappal ezelőtt a színész, mikor egyik új filmjének promózása közben magánéletével kapcsolatos kérdéseket szegeztek neki. Nem túlzás azt állítani, hogy ezek után a világsajtó felkapta fejét arra az egyszerűnek tűnő bulvárhírre, hogy Keanu Reevesnek új barátnője van, méghozzá egy művészvilágból érkező nő, Alexandra Grant. Ugyanis a színész majdnem 30 éve nem jelent meg barátnővel a vörös szőnyegen.

Egy komolyabb kapcsolata volt Jennifer Syme-mal, a nő terhes lett Reevestől, de a gyerek halva született. Egy évvel később szétmentek, majd Syme autóbalesetben meghalt. Reeves depresszióba esett, zárkózottá vált. Kapcsolatai bizonyára voltak az elmúlt évtizedekben, ám saját magát unalmasnak, visszahúzódó embernek tartja, aki azon is csodálkozik, ha a lesifotósok a háza előtt várják, hátha sikerül lefotózni őt. ?Igazából nem nagyon csinálok semmi érdekeset. Tök unalmas vagyok? ? tette hozzá akkor.

Mindeközben a 2019-es év kétségtelenül az övé volt: ?internet boyfriend? lett belőle, ami annyit jelent, hogy bármit csinál, arra csak imádattal tudnak nézni az emberek. Kasszasikernek számító filmekben szerepelt, eleganciája révén több divatcég is felkérte modellkedni, rajongói pedig tényleg mindent megtettek azért, hogy Reeves magányossága ellenére kitűnően érezze magát: az év emberének szerették volna megválasztani, egy videojátékos eseményen pedig alig lépett fel a színpadra, máris éltetni kezdték.

Az ilyen pillanatokért megdolgozott Reeves, és nemcsak filmjeivel, hanem azon cselekedetekkel, amiket privát életében tesz, például egy repülőútján kényszerleszállást volt, ő nyugtatta az utasokat, titokban gyerekkórházakat támogat, és még a nőket se igazán érinti meg közös fotókon, nehogy kellemetlen helyzetbe hozza őket. Apropó: nőügyeiről kimondottan keveset tudunk. Az biztos, hogy a kilencvenes éveke legelején Sofia Coppolával alkotott egy párt, ám ezen a viszonyon kívül semmilyen fényképes bizonyíték nincs arra, hogy kikkel került össze a színész.

Coppolával láttuk utoljára, még 1992-ben. – Fotó: Barry King/WireImage De mit tudunk Grantről, azon túl, hogy 46 éves?

Los Angelesben él, festőművészként dolgozik, Reeves-zel pedig 2009 óta ismerik egymást. 2011-ben közös könyvet dobtak a piacra, amibe a színész írt verseket, Grant pedig az illusztrációkért volt felelős. 2016-ban folytatták a közös munkát, akkor Shadows címmel jelent meg egy újabb könyvük. Még egy közös könyvkiadó cégük is van X Artists’ Books néven. Grant egyébként színésznőként kezdte, néhány kisebb szerepe is volt, amúgy a Red Hot Chili Peppers Dave Navarrójának volt a személyi asszisztense.

A People úgy tudja, az év elején kezdtek el randizgatni, de szerették volna, ha nem alakul ki nagy médiafelhajtás körülöttük. A nő Instagramja mindenkinek ajánlott, aki szereti a művészeteket, vagy csak kicsit is érdekli, kivel osztja meg az életét Reeves.

Mielőtt pedig ítélkezünk, gondolj bele: nagyjából húsz év kellett ahhoz, hogy a színész képes legyen a nyilvánosság felé is mutatni, jól van és nagyjából sínre került a magánélete.

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Csurgói KK óriási meglepetésre 33-30-ra győzött a MOL-Pick Szeged otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján
2020-11-28 22:20:11 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A kormány kihirdette az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet, amely rögzíti a jogviszonnyal járó munkaügyi feltételeket és a bérezésre vonatkozó szabályokat is ? közölte a szaktárca szombat este
2020-11-28 22:14:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Lendületes quicksteppel készült Pásztor Anna és Köcse György a Dancing with the Stars legú
2020-11-28 21:33:43 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pásztor Anna a táncpróbáján megvallotta a nézőknek, hogy miért is szeretne nagyon jó eredményt elérni a Dancing with the Stars-ban
2020-11-28 21:30:37 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Zsinórban harmadjára nyertek a La Ligában az andalúzok
2020-11-28 21:29:30 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Garfield nem egyszerűen csak egy macska, hanem ő a világ leglustább, legcinikusabb és persze leghíresebb macskája
2020-11-28 21:28:06 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez