Mi a közös a dinnyemintás ruhákban, az utazásban és az IT-projektekben? (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mi a közös a dinnyemintás ruhákban, az utazásban és az IT-projektekben? (x)


A dinnyés tárgyakban, a világjárásban és az IT projektekben közös egy sokszínű egyéniség, akinél a sokféle terület remekül kiegészíti egymást. Lukácsy Anna az ITSH kampányában ötletes rajzon és rövidfilmben mutatja be, hogy ez miként lehetséges.

– Miért jelentkeztél a kampányra?

– Úgy éreztem, szívesen adnám az arcom ehhez a kampányhoz. Szeretem a céget, és szerintem olyan embereket kerestek, akik ezt szívből tudják képviselni.

– Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

– A kampányban valóban együtt dolgoztunk az összképen. A grafikus remek munkát végzett: a rajz tökéletesen tükrözi a munkahelyi és a magánéletemet. A forgatás könnyen ment, a rajz segítségével gördülékenyen tudtam mesélni.

–  Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

– Team leaderként több csapatot vezetek, ők is rákerültek az ábrára. Szeretem a pörgős tempót: sokat utazom, mert fontosnak tartom, hogy személyesen is kommunikáljak a kollégákkal Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

– Az ITSH rendkívül támogató vállalat. Akiben megvan az ambíció, minden segítséget megkap a fejlődéshez: képzések, cégen belüli mozgás, sportkártya.

– Számomra fontos a stabilitás és a rugalmasság. Az ITSH nemzetközi hátterű, stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. A vezetőmmel pedig minden kérdést meg tudunk beszélni.

– Korábban nem tudtam elképzelni, hogy két évnél hosszabb ideig dolgozzak egy helyen. A rajz alapján egyértelmű, hogy nem áll szándékomban váltani.

– És végül, hogyan fér össze a világjárás, a dinnyés tárgyak gyűjtése és az IT-projektek menedzselése?

– Ehhez mindenekelőtt egy olyan figyelmes és rugalmas munkahely szükséges, mint az ITSH. Az utazást a munkámban és a szabadidőmben is élvezem, ráadásul a filmekre, a kávéimádatra és a dinnyés tárgyakra is marad idő.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

folytatás

Legkedveltebb hírek
A honvédség titkolja, miért mentek ezekre a helyszínekre a repülők és kiket vittek oda
2019-12-12 09:22:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Budapestre keresnek egy vezető és egy kommunikációs állásra jelentkezőket havi 600?800 ezer forintos fizetésért
2019-12-12 09:07:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Bázakerettyén több mint egy éve kezdődött az MRSA-fertőzés, ám pár héttel ezelőttig az illetékes hivatal sem tudott róla
2019-12-12 08:53:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Újabb bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsította meg a rendőrség azt a fiatal üzletasszonyt, aki három évvel ezelőtt bekokainozva halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban ? tudta meg a 24
2019-12-12 08:30:58 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem sok 21 éves hokis mondhatja el magáról, hogy az NHL-ben játszik, de ha valaki megérdemli ezt az elismerést, az Carter Hart
2019-12-12 08:21:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez