Újabb bűncselekményekkel gyanúsítják a nyíregyházi szurkálót, akinek holttest volt a csomagtartójában

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Újabb bűncselekményekkel gyanúsítják a nyíregyházi szurkálót, akinek holttest volt a csomagtartójában

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája két hónappal meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki aki megszurkált egy nyíregyházi eladót, miközben egy holttestet rejtegetett a kocsija csomagtartójában.

A mátészalkai K. Antal november 22-én délelőtt azért utazott Nyíregyházára, hogy az anyagi problémáit rendezze. Magával vitt egy kést és egy riasztó pisztolyt is. Vásárlást színlelve bement az egyik butikba, nézelődött, majd több női ruhát is kért megtekintésre az eladótól.

Később kiválasztott egy ruhaneműt, majd mikor azt az eladó be akarta csomagolni, elővette a riasztó pisztolyt. Az eladó ijedtében segítségért kiáltott, erre a férfi a pisztoly markolatával arcon ütötte. A nő a földre került, ekkor a gyanúsított lefogta és ráült a testére. Előhúzta a kabátjába rejtett kést, és azzal előbb arcon próbálta szúrni a nőt, aki kivédte a szúrást, így az orra sérült meg.

A férfi ekkor hasba szúrta az eladót. A nő próbálta magáról lerúgni a gyanúsítottat, de az ismét megszúrta. A szomszédos üzlethelyiségben dolgozó férfi figyelt fel a sikítozásra. A kirakaton keresztül látta a támadást, és dörömbölni kezdett a kirakatüvegen. Visszaszaladt a telefonjáért, majd értesítette a rendőrséget. Ez idő alatt a gyanúsított elmenekült a helyszínről. A nőt életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Pár nappal később egy fiatal női holttestet találtak a férfi kocsijának csomagtartójában a rendőrség udvarán. A szakértői vélemény megállapította, hogy a nő halálát az okozta, hogy többször is arcon, mellkason és combon szúrták.

K. Antal tavaly november végétől  van letartóztatásban nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Mostanra kiderült, hogy az ügyészség további bűncselekményekkel gyanúsította meg, így kifosztás és lőfegyverrel visszaélés miatt is indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását.

A bíróság szerint a bűncselekmények kiemelkedő tárgyi súlya és a bűncselekmény jellege miatt is szükséges a férfi letartóztatása, emellett fennáll a veszélye annak is, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől. A végzés nem végleges, az ügyész tudomásul vette, de a férfi és védője fellebbezett.

Fotó: police.hu

Beismerte az emberölést a nyíregyházi szurkálóElismerte, hogy ő ölte meg a kocsija csomagtartójában talált 21 éves mándoki lányt. Videóval.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Új kikötőbe költöztetnék a hajózási cég ipari flottáját, így a térség egyik legértékesebb területe szabadulna fel Siófokon
2019-12-16 06:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az ország nagy részén 10 fok felett alakul a hőmérséklet
2019-12-16 06:25:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Közhasznú bérlakásrendszer jelenthetne megoldást az egyre erőteljesebben körvonalazódó lakhatási válságra ? vélik a civilek
2019-12-16 06:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A férfi először láthatta gyerekeit a szabadulása óta
2019-12-16 05:36:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Túl nagy a terhelés, az ügyeleti díjak pedig alacsonyak
2019-12-16 05:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Ajánló - Nagy kedvencek a Prime-on!
2019-12-16 05:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez