Több büntetőeljárás is folyik a nigériakat ?kurva arabozó?, üveggel dobáló férfi ellen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Több büntetőeljárás is folyik a nigériakat ?kurva arabozó?, üveggel dobáló férfi ellen

Letartóztatást indítványozott a főügyészség annak a férfinak az ügyében, aki rátámadt egy nigériakból álló társaságra 10 nappal ezelőtt a villamoson. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy bűnismétlés veszélyének elkerülése miatt indítványozták a férfi letartóztatását.

Agwaza Moses, a megtámadott társaság egyik tagja korábban a Mércének beszélt a történtekről. Elmesélte, hogy azt követően szálltak át a 17-esre a 47-es villamosról, hogy egy feltehetően részeg ember ütni kezdte a villamos ablakát a megállónál az ülőhelyüknél, de a másik járatra is követte őket.

A férfi agresszívan üvöltözött velük, ezért a sértettek a villamos vége felé húzódtak, mire az elkövető üres alkoholos üvegeket hajigált feléjük. Sőt, a felvételek alapján egyiküket közvetlen közelről is próbálta megütni.

A bántalmazó többek közt ?kurva araboknak? nevezte a külföldieket, aztán amikor már teli alkoholos üveget dobott feléjük, kihívták rá a rendőrséget. Bár komoly fizikai sérülést nem szenvedett senki, az eset megrázóan hatott a társaság tagjaira. Azt azért megjegyezték, hogy a villamoson utazók közül senki nem segített nekik a támadó ellen.

Úgy tudjuk, hogy már nem ez volt az első olyan alkalom, hogy a férfi részegen randalírozott. Információink szerint több büntetőeljárás is van ellene lopás és más vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró ma dönt arról, hogy letartóztatja-e külföldiekre támadó férfit.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy ideje nem lehet bejelentkezni az internetes bankfiókba, rendszerhibát ír a felület
2020-10-30 10:34:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Elég kevés olyan hatékonyan működő cég van Magyarországon, mint a miskolci székhelyű Agilitas Kft
2020-10-30 10:03:20 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A társasságok azt szeretnék elérni, hogy a kormányzat engedje el a pályadíjak felártartamát
2020-10-30 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez