Nem nyomoznak a drog miatt Borkai ellen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nem nyomoznak a drog miatt Borkai ellen

A PestiSrácok.hu ?megszerezte? a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) határozatát, amely szerint nincs elég bizonyíték, hogy nyomozást  lehessen indítani Borkai Zsolték ellen a drogügyben. Korábban több feljelentés is született, miután az egykori győri polgármester horvátországi hajóutazásán történt orgiáról nyilvánosságra kerültek a felvételek, de a kábítószer-birtoklás miatt nem nyomoznak, mert az

NNI álláspontja szerint még a bűncselekmény gyanúja is hiányzik.

Azt írták, hogy Borkai Zsolt utazásával kapcsolatban különböző internetes felületeken megjelent, valamint a hatóság rendelkezésére álló összes fotó- és videofelvételt kielemezték, ellenőrizték, azonban azokon

kábítószergyanús növényi törmelék, vagy egyéb állagú anyag, illetve kábítószer fogyasztására utaló magatartás tanúsítása nem látható.

A határozat szerint a bizonytalan forrásból származó, közösségi oldalakon vagy a médiában megjelent híresztelések önmagukban nem alapozhatják meg a büntetőeljárás megindítását.

Borkai-ügyben csak a Fidesz érdekeit szolgáló nyomozás folyik.

Ezt a Klubrádióban mondta Pollreisz Balázs, a győri közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője. Szerinte a szexvideó ügyében látható a rendőrség munkája, de valódi vizsgálatok mintha csak a Fidesz érdekében zajlanának. Szerinte kacagtató, hogy a Borkai-ügy az ellenzék műve, az adriai hajón nem ők voltak, nem ők videóztak, és azok sem ők voltak, akik nyilvánosságra hozták a Borkai orgiáját bemutató felvételeket.

Ezek az anyagok Borkai szűk köréből kerültek ki, akármit is hazudoznak

? mondta a szocialista politikus. E Borkai-ügy: Póczik miatt célkeresztben a DKA volt futballista gyanúsításával felerősödtek azok a hangok, hogy a DK áll az orgiabotrány kirobbantása mögött. A Fideszben úgy tudják, Póczik József könnyen kapcsolatba hozható azzal a férfival, aki prostituáltakat szállított a horvátországi szexpartira.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza az Aratanya című filmet október 5-ig az IzauraTV oldalán!
2020-09-28 01:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le
2020-09-28 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Martin Gruber átveszi dr. Claussen helyettesítését az idősek otthonában.
2020-09-27 23:53:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez