A Győrben késelő diák édesapja meglátogatta a kórházban a megkéselt tanárnőt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Győrben késelő diák édesapja meglátogatta a kórházban a megkéselt tanárnőt

Letartóztatták a diákot, aki csütörtökön egy fizikaórán megkéselte tanárát Győrben. Ügyvédje szerint a svájci bicskát, amivel tanárára támadt, édesapjától kapta. A fizika-matematika szakos tanárnő ? aki a támadó osztályfőnöke ? még mindig kórházban van. Pénteken a fiú édesapja meglátogatta, az ügyvéd úgy fogalmazott: egy órán át együtt sírtak ? számolt be az RTL Klub Híradója.

A jogi képviselő szerint védence a megbánás legnagyobb fokát tanúsítja, nem akarta kioltani osztályfőnöke életét. Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a fiú családi háttere rendezett: mindenki tanul vagy dolgozik, egzisztenciális problémáik nincsenek, a támadásnak nem volt semmilyen előjele.

A fiút egy büntetés-végrehajtási intézetben helyezik el, megfigyelés alatt fogják tartani. Az ügyvéd úgy látja: a támadásban a legtöbbet a tanárnő szenvedett, de áldozat a család és maga a diák is áldozat.

Nem hirtelen felindulásból késelte meg tanárát a győri diákHárom tanítási órát várt.

Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Michael Mosley, Richard T
2020-01-25 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
December elseje óta először győzött az Osasuna
2020-01-24 23:35:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-01-24 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez