Elindult a #freeanyu, a Telekom anya felszabadító családi kihívása (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Elindult a #freeanyu, a Telekom anya felszabadító családi kihívása (X)

Anya mindent megold, rutinosan zsonglőrködik az idővel, és a sok láthatatlan feladattal. De mi van, ha anyu egy napra kiesik, és apának vagy a tesóknak kell őt helyettesíteni? Vajon összeomlik minden? Vagy csapatmunkával és a mindig kéznél lévő telekommunikációs eszközök segítségével ma már nincs lehetetlen kihívás?

Szilárd, két iskoláskorú kislány édesapja, Adél és Marci pedig a Csordás család kamasz testvérpárja. Ők azok, akik a Telekom online kisfilmjében eljátsszák a 24 órás szerepcserét. Magabiztosan vágnak neki a feladatnak, de számtalan nem várt kihívással szembesülnek a reggeli készülődés, az iskolai szülői értekezlet vagy egy egyszerű vacsora főzés közben. Szerencse, hogy ma már online videókból is meg lehet tanulni nyakkendőt kötni, a legjobb receptek fenn vannak a neten, a nagyitól pedig mobilon is lehet segítséget kérni, ha nem találjuk a boltban a hozzávalókat.

A vicces, erőt próbáló vagy épp lehetetlennek tűnő helyzetek elgondolkoztatnak, és tettekre ösztönöznek. A Telekom #freeanyu kihívása minden családtagot a feladatok átvállalására és a terhek megosztására buzdít, digitális megoldásaival pedig eszközt ad ahhoz, hogy olajozottan működjön a családi csapatmunka.

És te milyen feladatot vállalsz magadra? #freeanyu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Michael Mosley, Richard T
2020-01-25 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
December elseje óta először győzött az Osasuna
2020-01-24 23:35:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-01-24 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez