Egy ötéves brit kisfiú beteg gyerekeknek gyűjt adományt karácsonyra

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy ötéves brit kisfiú beteg gyerekeknek gyűjt adományt karácsonyra

Egy ötéves brit kisfiú, Alfie Kempe elhatározta, hogy karácsony alkalmából annyi pénzt szeretne összegyűjteni beteg gyerekeknek, amennyit csak lehetséges ez alatt a rövid idő alatt.

A Plymouth Live beszámolója szerint Alfie a plymouth-i Derriford Hospitalban ápolt gyerekeknek és családjuknak akar kedveskedni, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat az ünnepek alatt, ahogy Alfie édesanyja, Kitty Kempe fogalmazott,

szeretné bearanyozni a karácsonyát azoknak, akik nem ünnepelhetnek otthon.

Alfie anyukája indított egy online gyűjtést ahol bárki csatlakozhat fia nagylelkű akciójához, és felajánlhatja a saját adományát a beteg gyerekeknek. A kisfiú eredetileg ajándékokat szeretett volna adni nekik, de a kórházzal egyeztetve úgy döntöttek, a pénzbeli adományoknak nagyobb hasznát fogják venni.

A Derriford Hospital személyzete minden évben készül különböző programokkal és kedvességekkel azoknak a családoknak, akik valami miatt a kórházban kénytelenek tölteni az ünnepeket, így Alfie adománya is biztosan jó célt fog szolgálni.

A gyűjtés jelenleg 132 fontnál jár, bőven túlszárnyalva az első körben megcélzott 100 fontot.

 

Kiemelt kép: illusztráció (Thinkstock)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Lajcsi visszatért! Új műsor, új tartalom, megszokott minőség
2020-02-29 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Dóra és Kardos veszekszik a megjelent cikk miatt, majd kibékülnek
2020-02-29 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-02-28 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez