Ashley Graham babaváró buliján piercingeket és tetoválásokat kaptak a vendégek

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ashley Graham babaváró buliján piercingeket és tetoválásokat kaptak a vendégek

Ashley Graham is a Vogue januári különleges számának egyik címlapsztárja, a magazin ugyanis négy különböző címlappal jelenik meg majd, az anyaság témájára felhúzva.

Babás fotóval került Vogue-címlapra Greta GerwigGreta Gerwig hollywoodi filmrendező került a Vogue címlapjára, ráadásul babájával együtt.

Jimmy Fallon műsorában többek közt ez, illetve új podcastjét, a Pretty Big Dealt promózta, ennek kapcsán pedig elmondta, hogy az ő babaváró bulija eléggé szokatlanra sikerült. Furának tartja az olyan szokásokat, mint amikor pelenkákat összekennek csokival, aztán szaglással kell megállapítani, hogy melyik milyen, úgyhogy az ő babaváró buliján semmi ilyesmi nem volt, helyette piercingeket és tetoválásokat kaptak a vendégek, a buli pedig koedukált volt, holott Amerikában nem szokás, hogy a férfiak is ott vannak. Sőt, rugdalózókat is dekoráltak, amiket aztán rászoruló anyáknak ajándékoztak. A piercingek kapcsán pedig elmondta, hogy 17 lyuka van ? a fülén, tette hozzá gyorsan, a félreértések elkerülése végett.

Kiemelt kép: YouTube

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kövesd a Spíler 1-en a Fulham és a Manchester United 2008/09-es szezonbeli, valamint a Spíler 2-n a Real Madrid és az Ajax 2018/19-es idénybeli emlékezetes párharcát
2020-06-02 09:30:26 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ismét beköltözik a családok hétköznapjaiba Stohl András, hiszen június 2-tól új részekkel jelentkezik A Piramis
2020-06-02 09:28:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez