Ünnepek előtti depresszió! Mit tegyek, hogy elűzzem a szomorúságot? (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ünnepek előtti depresszió! Mit tegyek, hogy elűzzem a szomorúságot? (x)

Kata tudta, hogy lelkesednie kéne, de képtelen volt rá

Kata szégyenlősen hallgatott a közös ebédnél, miközben kollégái mind a karácsonyi készülődésről beszéltek. Már nagyon elege volt a témából, hiszen a barátnői és az édesanyja is csak a karácsonyról áradozott napok óta. Katán úrrá lett a szomorúság. Feszengett, szorongott, semmilyen elképzelése sem volt, hogy mit vegyen ajándékba a rokonainak vagy a barátainak. Az üzletek zsúfoltsága taszította, és a korai sötétedés ugyancsak nyomasztóan hatott rá. Tudta, hogy neki is lelkesednie kéne, de nem volt rá képes, és ettől még inkább rosszkedvű lett.

Átrendezte a lakást, de az sem segített

Kata mindent megpróbált, bevetette a szokásos trükköket: kitakarította, átrendezte kicsit a lakást, hátha az jobb kedvre deríti, hiszen korábban ez mindig segített. Nyári kalandfilmeket nézett, miközben megpróbálta átérezni a ?hygge?-t, a dánok boldogságának a titkát: kedves tárgyakkal vette körül magát, gyertyát gyújtott, forró csokit szürcsölgetett, ám ettől sem lett jókedve. Egyik délután a barátnője elhívta moziba. Természetesen egy karácsonyi filmet akart vele megnézni, ám Katánál ekkor eltört a mécses, és végre őszintén kimondta, hallani sem akar az ünnepekről! Ezért inkább beültek egy hangulatos teaházba, ahol Kata elsírhatta bánatát.

Katát ellazította a lélek napsugara

A barátnője érezte, hogy Katának segítségre van szüksége. Az orbáncfűtartalmú Remotiv extrát ajánlotta, amely hasznos lehet a depressziós tünetek enyhítésére.  Az orbáncfüvet a lélek napsugarának is nevezik. Csökkenti az enyhe depresszió tüneteit, és oldja a stresszt.  Kata kezdetben húzódozott, nem akart semmilyen gyógyszert szedni, de a barátnője meggyőzte, hogy próbálja ki a Remotiv extrát, hiszen nem kell attól tartania, hogy függővé válik tőle. Kata végül elkezdte szedni a gyógyszert és egy idő elteltével jobb lett a hangulata. Már nem idegesítette a karácsony, és nem volt sírhatnékja, ha zsúfolt üzleteket látott. Már nem stresszelt, amikor azon töprengett kinek milyen ajándékot vegyen, és könnyedebben, felszabadultabban vágott neki az ünnepi készülődésnek.

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Amerikai életmód-sorozat
2020-01-25 03:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A klinika 15. születésnapja alkalmából Péter összehívja a klinika dolgozóit, de kicsit várniuk
2020-01-25 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Michael Mosley, Richard T
2020-01-25 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
December elseje óta először győzött az Osasuna
2020-01-24 23:35:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-01-24 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez