Az utolsó pillanatban mentette meg az orvos a kutyát attól, hogy megfojtsa egy lift

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az utolsó pillanatban mentette meg az orvos a kutyát attól, hogy megfojtsa egy lift

Dr. Mohammad Awad egy hét napos műszak után tért haza vasárnap a floridai Tampa városában lévő otthonában, de fáradtsága egy pillanat alatt eltűnt, amikor a szeme láttára fojtott meg majdnem egy lift egy kutyát. Az eb pórázának vége ugyanis bent maradt a fülkében, majd amikor az ajtók bezáródtak és a felvonó elindult fölfelé, a szerkezet a kutyát is magával rántotta.

A kutya felemelkedett a levegőbe, én pedig azonnal cselekedtem. Örülök, hogy ott voltam.

Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy Awad belép a folyosóra, ahol egy nő áll a kutyájával. A következő pillanatban az eb a levegőbe emelkedik, ahogy a lift a pórázánál fogva magával rántja.

A gazdi és Awad azonnal akcióba lépett, de csak az orvos volt elég magas ahhoz, hogy elérje a kutya nyakörvét. Elsőre nem sikerült kikapcsolnia, de a második próbálkozásra már sikerült kiszabadítania a kutyát, és mindketten a földre zuhantak.

My Brother saved a dogs life

Közzétette: Faris Awad ? 2019. december 30., hétfő

A férfi a floridai WTSP televíziónak elmondta:

Látni a videón, hogy az első próbálkozásra nem jártam sikerrel, és felnézve egy pillanatra azt gondoltam, nem tudom megcsinálni, ez túl nehéz, de végül még egyszer megpróbáltam, és mindent beleadtam.

Awad a CNN-nek elmondta, a fulladozó, és kétségbeesetten vinnyogó ebnek már csak másodpercei lehettek hátra, amikor sikerült róla leszedni a pórázt. Az ABC Action Newsnak nyilatkozva közölte, hogy minden erejével próbálta leszedni a nyakörvet az ebről, és sokkban volt, amikor végül a földre zuhant. Ő is, meg a kutya is.

Az esetről készült felvételt Awad testvére osztotta meg a Facebook-oldalán. Az orvos elmondta, hogy amikor megnézte a videót, csodálkozott, hogy milyen gyorsan lezajlott a jelenet, mert amikor történt, akkor az egész lassított felvételnek tűnt számára.

Kiemelt kép: Facebook/Faris Awaf

folytatás

Legkedveltebb hírek
Brutális rablást rögzített egy biztonsági kamera az oroszországi Szeverodvinszkben
2020-03-29 14:18:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Közel-Keleten is nőtt vasárnap a SARS-CoV-2 vírussal megfertőződöttek és a halottak száma, a térségben továbbra is Iránban a legsúlyosabb a helyzet, ahol már 2640-en haltak meg, több mint 38 ezren pedig elkapták a kórt ? írja az MTI
2020-03-29 14:12:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A koronavírus terjedése és az ennek következtében kialakult veszélyhelyzet egyre több embert tölt el aggodalommal
2020-03-29 13:54:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A tokiói olimpia szervezői arról tákékoztattak, hogy a március 12-én hagyományos keretek köztt Olümpiában fellobbanott olimpiai láng, amelyet hétnapos görögországi váltófutás után a házigazda japánok március 19-én vették át az athéni Panathinaikos Stadionban, jelenleg Fukuokában örzik
2020-03-29 13:43:14 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétsé
2020-03-29 13:33:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Amerikai reality sorozat
2020-03-29 13:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez