Egy hétig bulizott az orosz anya, miközben hároméves lánya szomjan halt egyedül a lakásban

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy hétig bulizott az orosz anya, miközben hároméves lánya szomjan halt egyedül a lakásban

Kirovban megkezdődött Maria Pljonkina a pere. A nő 2019 februárjában egy teljes hétre magára hagyta a lakásukban hároméves kislányát, aki kiszáradás következtében életét vesztette.

Mint azt korábban megírtuk, 2019. február 21-én Kirovban holtan találtak egy hároméves kislányt. A kis Krisztina egy hetet töltött egyedül a lakásban; az anyja egy barátnőjéhez távozott, és magára hagyta őt. A kislány halálát kiszáradás okozta.

Krisztina épp a 3. születésnapján halt meg. Anyja ? még hazatérése előtt ? a kislány születésnapjáról is megemlékezett a közösségi oldalán, és fogadta az ismerősök gratulációit.

A Ren Tv egy, a bírósági tárgyaláson jelen levő újságíró, Ivan Svecov jegyzeteiből idéz. A riporter a Vkontakte közösségi oldalon azt írja:

Meggyőződtem arról, hogy Pljonkina a mai napig nem fogta fel, mi történt. Gyakran érik hazugságon, sokszor változtat a vallomásán (például egyre több, a lányának otthagyott ételről esik szó a visszaemlékezéseiben).

Az első hírekben még az szerepelt, hogy Pljonkina étlen-szomjan hagyta a kislányt, később a nő már azt vallotta, hogy néhány falat csirkét, egy pohár joghurtot és némi virslit ott hagyott neki. Szintén nem tiszta, hogy az anya élt-e valakivel párkapcsolatban a tragédia idején. Korábban ugyanis nem említette, hogy bárkivel együtt élt volna, ám később azt mondta, azért volt tele szeméttel a lakás, mert összeveszett barátjával, és a vita hevében a hulladékot tartalmazó zacskókat feltépkedte, és teleszórta a tartalmukkal a lakást. A titokzatos férfiról egyébként Pljonkina anyja sem tudott.

A nagymamának természetesen arról sem volt fogalma, hogy a kis Krisztina egy teljes hétig egyedül volt a lakásban. Pljonkina anyja február 13 és 20 között kétszer is adott pénzt a lányának, hogy vásároljon ennivalót Krisztinának. Pljonkina azonban bulizásra költötte az összeget.

A nő a hét nagy részét egy barátnőjénél töltötte, akivel esténként szórakozóhelyekre jártak. Az említett barátnő lakása 15-20 perc sétára volt Maria Pljonkina otthonától, ahol a kislány éhen és szomjan halt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????? ???????? (@mary_boo_o) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2017, időpont: 10:01 (PDT időzóna szerint)

 

Gyerekek, akik soha nem fürödtekMauglik Oroszországban ? most és régebben.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A hideg reggelt követően délután 3-7 fokot mérhetünk
2020-01-22 22:37:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Szerdán az Előny játékkal folytatódott az Exatlon Hungary, ami azért is volt különöse
2020-01-22 22:25:55 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A hatóságok egyben felszólították a lakosokat, hogy ne hagyják el a várost a fertőzés terjedésének megelőzése érdekében - közölte a kínai sajtó
2020-01-22 22:24:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az Exatlon Hungary tizenhatodik adásában az Előny játékban szálltak szembe egymással a Bajnokok
2020-01-22 22:22:50 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ez nem játék, itt minden mozdulat sorsfordító lehet: A Végjátékkal folytatódik csütörtökön este 20
2020-01-22 22:21:25 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hatalmas volt a tét az Előny játékban! Nézd meg galériánkat, melyben a legjobb pillanatok
2020-01-22 22:21:09 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez