?Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!”

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!”

A 168 óra alaposan utánajárt annak, hogy mi történt pontosan azzal a fiatal nővel, akit a tudta nélkül tettek meddővé három éve a miskolci kórházban. A 26 éves Adrienn csak nemrég szembesült azzal, hogy egy osztályvezető főorvos utasítására eltávolították mindkét petevezetékét. Nemhogy beleegyezést nem kértek tőle, még csak nem is tájékoztatták a szakmailag teljesen indokolatlan beavatkozás előtt.

Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!

? állítólag ezekkel a szavakkal rendelkezett Adriennről a főorvos, amit több forrásból is megerősítettek, de bizonyítani még nem bizonyították.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főorvosáról állítólag közismert, hogy gyűlöli a cigányokat, ezt szokta hangoztatni is. Az Adrriennel történtek miatt roma szervezetek pénteken tüntetést is tartottak

A helyzet abszurditása, hogy Adrienn nem roma.

A fiatal nő a megrázó eset előtt már ötször elvetélt. A hatodik terhességénél hasi fájdalmai voltak, ezért ment be a kórházba megfigyelésre.

Az akkor 23 éves lánynál 2016 októberében a főorvos méhen kívüli terhességet diagnosztizált. Bár ezt utólag a szövettani lelet nem igazolta, Adriennt szinte azonnal műtőasztalra fektettek, és annak ellenére, hogy méhen kívüli terhesség nyomát nem találták, kivették az egyik petevezetékét, a másiknak pedig egy ciszta miatt egy 3 centiméteres szakaszát távolították el, végérvényesen megfosztva a lányt a lehetőségtől, hogy természetes úton teherbe ehessen. Úgy tudni, hogy még egy küretet is végeztek, ami felveti a gyanút, hogy a már megfogant magzatát is elvették.

Adrienn és párja próbálkoztak a továbbiakban is, senki nem mondta nekik, hogy a nőt meddővé tették.

Aztán a nyíregyházi rendőr-kapitányságról kaptam egy idézést. Nem is értettem, mi ez. Aztán kiderült, hogy az én ügyemben tett valaki feljelentést a kórházzal, illetve a főorvossal szemben. Ezt követően az internetről tudtam meg, hogy pontosan mi is történt velem, azaz, hogy mindkét petevezetőmet eltávolították

? mesélte Adrienn a lapnak.

A méhen kívüli terhességet Nagy Gábor diagnosztizálta ultrahanggal, de ? állítja Adrienn ? a körülmények ismeretében ez egy téves diagnózis volt, ugyanis már az első kórszövettani lelet sem igazolta.

Mivel a büntetőeljárás már folyamatban van, igazságügyi orvosszakértői vizsgálat mondhatja ki a végső szót

Kiemelt kép: MTI / Vajda János

folytatás

Legkedveltebb hírek
Luciano-t és Jose-t nagyon megviseli Catelina betegsége, ezért elhalasztják az esküvőt
2020-02-19 17:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ganxsta Zolee nyelvét mintha csak felvágták volna a vasárnapi show-ban! A rapper találó beszólásai u
2020-02-19 16:53:57 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bálizs Anett egyenesen az edzőteremből posztolt képet közösségi oldalán
2020-02-19 16:50:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hallottad?
2020-02-19 16:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A tűzoltóknak be kellett törniük a vezetőoldali ablaküveget, hogy bejussanak a teherautó kabinjának belsejébe, mivel a járművet bezárták
2020-02-19 16:42:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez