Szujó Zoltán bocsánatot kért a közmédiától

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szujó Zoltán bocsánatot kért a közmédiától

2019. május 11-én meglehetősen váratlanul kirúgták Szujó Zoltánt a köztévétől, aki később egy interjúban elárulta, nem politikai okok miatt távozott a Forma-1-es közvetítésekért felelős M4 Sporttól, hanem szakmai okok miatt.

Szujó a távozásáról: A spanyol nagydíj volt az utolsó csepp a pohárbanA sportkommentátor szerint a Forma-1 leépítése évek óta tart a köztévénél.

Év elején még az volt a nagy hír, hogy néhány adás erejéig visszatér az RTL Klubhoz, és a Dakar-rali összefoglalóiban vállal munkát. A sportriporter aztán a M4 Sport szerda reggeli Sporthíradó című műsorában bocsánatot kért a közmédiától.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter felkért, hogy legyek egy olyan csapat tagja, amely megalkotja a magyarországi autó-motor sport fejlesztési stratégiát. Ez egy rendkívül megtisztelő feladat, ahhoz, hogy ez jó irányba menjen és megvalósuljon, összefogásra van szükség.

Azon gondolkodott, nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel úgy, hogy még az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak és kibeszéletlen konfliktusok.

Hiszek a párbeszéd erejében. Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas erre. Szeretném megragadni az alkalmat: ha bármit megbántottam az M4 Sportnál, elnézést kérek ennek a jegyében.

?Van egy ügy, amely számomra is személyesen nagyon fontos, és nem szeretném, hogy én bármiféle akadálya legyek annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autó-motor sport világának híreit a nézők elé tárja a Forma?1-es közvetítésekkel. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, egy magas szintű szakmai munka folyik? ? tette hozzá.

Kiemelt fotó: M4 Sport

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mihail Hodorkovszkij kegyvesztett volt orosz üzletember hétfőn kijelentette, hogy Alekszej Navalnij letartóztatásával Vlagyimir Putyin elnök, “az öregedő autokrata” azt próbálja meg demonstrálni, hogy még mindig ő a nagyfőnök Oroszországban
2021-01-18 20:25:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Közel állt a meglepetéshez a svájci férfi kézilabda-válogatott Franciaország ellen a világbajnokság hétfői játéknapján, de hiába szerzett tíz gólt Andy Schmid, a svájciak végül egy góllal, 25-24-re alulmaradtak
2021-01-18 20:12:41 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Koronavírus: 875 új fertőzöttet regisztráltak, elhunyt 68 beteg Szijjártó a kínai vakcináról: Ha egy vakcinát lehet használni, akkor azt kötelességünk beszerezni Peter Liese: Európának nem kell a kínai vakcina Jakab Ferenc: a kínai vakcina technikája elavult, de a hatékonysága nem rossz Nem a vakcinától haltak meg idős emberek Norvégiába A kétszer egymás után megfertőzödött Eperjes Károly az orosz vakcinát választaná Nem hívták meg a magyar kormányt Joe Biden beiktatására Kétpó a Boldog-korszak után: feljelentések, eltűnt iratok, úgy hagyott tízmilliós jurták Új üzletbe vágott Rogán Cecília Navalnij: Ez a törvénytelenség legmagasabb fokozata Megvan a kivitelező, aki nettó 19 milliárdért újíthatja fel a Lánchídat Elrendelték M
2021-01-18 20:00:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az önfeledten mulatozó tíz férfit alighanem a szomszédok nyomhatták fel
2021-01-18 19:56:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Al újra összehozza a régi középiskolai focicsapatot, hogy lejátsszák a meg nem történt bajnoki döntőt
2021-01-18 19:46:02 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az összetűzésnek az egyenruhások vetettek véget
2021-01-18 19:41:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez