Megérkeztek az első fotók az M1-esen történt moldáv kisbusztragédiáról

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megérkeztek az első fotók az M1-esen történt moldáv kisbusztragédiáról

Megérkeztek az első fotók az M-1-es autópályán történt csütörtöki kisbusztragédiáról. Úgy tudjuk, hogy egy moldáv vendégmunkásokat szállító kisbusz balesetezett Tata térségében nem sokkal fél 12 előtt.

A borzalmas balesetről annyit lehet egyelőre tudni, hogy a külső forgalmi sávban, forgalmi okok miatt állt egy lengyel nyerges vontató. A mögötte érkező kisbusz megpróbálta kikerülni az álló járművet, de a manőver során nekiütközött.

Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak azt mondta, hogy Tatabányáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik feszítővágó berendezések segítségével szabadították ki a kisbuszban rekedt utasokat. Két emberen azonban már nem tudtak segíteni. A sérültekhez pedig mentőhelikopterek érkeztek.

A rendőrség tájékoztatása szerint hat sérültje van még a balesetnek, őket a mentők kórházba vitték. Friss hír, hogy a baleset szemléje és a műszaki mentés befejeződött, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a Magas szőke férfi felemás cipőben című filmet január 24-ig a JockyTV-n!
2021-01-17 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A magyar férfi kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte az Egyiptomban zajló világbajnokságon, Uruguayt a vártnak megfelelően nagyon simán verte 44-18-ra a csapat még úgy is, hogy akadtak hibák és hullámvölgyek a meccsen
2021-01-17 21:52:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az LMP parlamenti képviselője vasárnapi Facebook-bejegyzésében egy Origo-cikkre reagálva fejtette ki álláspontját a többkulcsos adózásról
2021-01-17 21:49:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez