Az igazi aktív hétvége (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az igazi aktív hétvége (x)

43 éves hagyományt folytatva, 2020-ban is február utolsó hétvégéjén nyitja meg kapuit az ország elsőszámú turisztikai eseménye, az Utazás kiállítás. Itt, a 35 ország több mint 200 kiállítója mellett számtalan színes program várja az utazni vágyókat, nem beszélve a résztvevő desztinációk, szolgáltatók és utazási irodák saját programjairól, attrakcióiról. Ez utóbbiak közül kiemelkedik a két díszvendég, Eger és térségének, illetve Olaszországnak a megjelenése, de izgalmas látnivalókkal érkezik Budapest, a host city is. Sőt, a kiállítással egyidőben kerül megrendezésre a Budapest Boat Show, ahol a legnagyobb hajómárkák közel 130 modellje lesz megtekinthető két teljes pavilonban.

Nem kérdés, tehát, hogy a február 27-től március 1-ig tartó Utazás kiállítás igazi aktív kikapcsolódást nyújt mindenkinek a Hungexpo-n, akinek az utazás a szenvedélye, legyen szó annak bármely formájáról. A független utazókat a 10. jubileumi alkalmát ünneplő Járatlan Utakon Fesztivál hétvégi előadásai, és a Blogger Találkozó beszélgetései várják, ahol megismerkedhetnek egy-egy országgal az utazók szemével, tippeket, tanácsokat kaphatnak gyakorlott utazóktól, vagy csak megismerhetik élőben, az általuk követett bloggereket.

A Karaván Szalonon hazánk legszélesebb hazai lakókocsi és lakóautó kínálata lesz megtekinthető több mint 60 járművel, és a karavánozáshoz, kempingezéshez elengedhetetlen kiegészítőkkel, de felfedezhetők lesznek az egzotikus déli kontinens csodái is, az Afrika Expo és Vásár kiállítóinak standjain és színpadán. Mindemellett természetesen bemutatkozik a hazai utazási irodák nagy része, akiknél akár már a helyszínen le lehet foglalni az utat a kiállításon megismert országokba. Aki pedig szerencsésnek érzi magát, az foglalás helyett részt vehet az Utazás kiállítás 2020-as nyereményjátékán, hogy kanári szigeteki, hurghadai vagy egri nyaralást nyerjen.

A négy napon keresztül folyamatosan zajló gasztronómiai, táncos, zenés színpadi programok közül kiemelkedik a Momentán Társulat előadása, mely szombaton várja az improvizációs színház kedvelőit. A programok és látnivalók látogatása egyetlen belépővel lehetséges, melyet érdemes előre, online megvenni az utazas.hungexpo.hu oldalon.

Annál is inkább, mivel a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ revitalizációja miatt megváltozott a belépés a rendezvényre, 2020. február 27. és március 1. között a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet majd csak bejutni a területre, és a korlátozott számú parkolóhely miatt, idén érdemes az autót is távolabb letenni és tömegközlekedéssel érkezni.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt
2020-03-31 20:06:35 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az autokrata türk elnök egy csapásra megoldotta a járvány problémáját: a sajtóban, de az iskolákban sem szabad leírni a tabunak számító kifejezést
2020-03-31 19:44:02 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az eddigi legnagyobb mértékben, az elmúlt 24 órában 381-gyel nőtt az új típusú koronavírus-járvány halálos áldozatainak regisztrált száma az Egyesült Királyságban – közölte kedden a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS)
2020-03-31 19:30:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A biztonságos betegellátás érdekében március 30-tól az egyetemi klinikákra érkező fekvőbetegeket minden esetben gyors-teszt vizsgálatnak vetjük alá ? válaszolta a Semmelweis Egyetem a 24
2020-03-31 19:19:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Közleményt adott ki a Magyar Úszó Szövetség azt követően, hogy a magyar válogatott tagjai közül Kapás Boglárka, Kozma Dominik, Horváth Dávid és Bohus Richárd bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje
2020-03-31 19:19:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A korlátozó intézkedés szerdától lép életbe. Lettországban nagyszámú fertőzést jelentettek egy
2020-03-31 19:06:49 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez