Milyen mosogatógépet vegyek? (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Milyen mosogatógépet vegyek? (x)

Hasznos tanácsok a mosogatógép kiválasztásához

A mosogatógépek eladásában nagy fejlődés figyelhető meg. Egyre többen vásárolnak a magyarok közül mosogatógépet. De mi ennek az oka?

A mosogatógépek ma már hozzátartoznak a standard modern konyhákhoz, több okból is. Amellett, hogy a mosogatás az egyik legkevésbé kedvelt tevékenység, a másik ok, hogy mosogatógépek használatával csökkentjük a konyhában töltött időt, valamint a víz és mosószer használatát is, vagyis időt és pénzt takaríthatunk meg.

Átlagosan egy ember egy héten körülbelül 4 órát tölt mosogatással, így mindenki számára nagy segítséget és megtakarítást jelentene egy mosogatógép beszerzése. Főleg azért, mert a tévhit ellenére ma már nem kell vagyonokat kifizetni egy mosogatógépért. A technológiai fejlődés és a gyártók közötti versengés miatt a mosogatógépek ára meglehetősen csökkent, és az utóbbi években mindenki számára elérhető készülékeknek számítanak.

De miért fektetnél be egy mosogatógépbe?

Egy átlagos mosogatógép, funkcióitól függően, egy mosási ciklus alatt 7-15 liter vizet használ el, vagyis kevesebbet, mint amennyit a kézi mosogatás során ugyanakkora mennyiségű edény esetén. Nem csak a vízfogyasztás, hanem a mosószer használata is csökken, miközben az edények mosása és fertőtlenítése hatékonyabb egy mosogatógéppel.

A mosogatógépek, mint az egyéb háztartásbeli gépek, különböző méretben és típusban kaphatóak. De mi a különbség az egyes modellek között? Egyáltalán milyen tulajdonságok alapján érdemes mérlegelni?

A mosogatógépek elhelyezés szerint lehetnek szabadonálló modellek, beépíthető és részben beépíthető mosogatógépek. Hogy mi a különbség köztük?

A szabadonálló modelleknek van teteje, előlapja stb., így gond nélkül magában is állhat a lakásban. Gyakran ezek a gépek pult alá építhetőek. A részben beépíthető modellek a konyhabútorral azonos frontot kapnak, de a kezelőfelület látszani fog. A teljesen beépíthető típusú gépek elejét teljesen el tudod takarni, olyan lesz, mint egy átlagos ajtó a konyhaszekrény soraiban. Ezt azért teheted meg, mert a gombok az ajtólap felső élén vannak, így eleganciát és modernitást ad a konyhának.

Ha nincs lehetőségünk szabadonálló és beépített mosogatógépet beszerelni, még mindig választhatunk kisebb, asztali változatot!

Hogy jobban megismerkedj a mosogatógépekkel és a legjobb döntés érdekében javasoljuk, hogy látogass el az eMAG.hu-ra és nézz körül, reméljük széles kínálatunkban te is megtalálod a számodra megfelelő gépet. Válaszd a takarékosságot és a kényelmet, szerezz be te is egy mosogatógépet!

folytatás

Legkedveltebb hírek
A malajziai kormány drasztikus intézkedésekről döntött a múlt héten a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében, aminek az egyik legjelentősebb rövid távú hatása az lehet, hogy a kórházakban hamarosan súlyos hiány áll majd fenn gumikesztyűkből
2020-03-31 17:48:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az énekesnő blogja legújabb részében arról ír, hogy rutinos költözőnek számít
2020-03-31 17:34:58 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A lemmingek hangja
2020-03-31 17:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bernie Sanders vermonti szenátor Twitteren ítélte el a magyar kormány felhatalmazási törvényét
2020-03-31 17:27:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A koronavírus miatt a filmipar is jókora válságba került, sorra érkeznek a hírek az elhalasztott premierekről és leállított forgatásokról, és még nem látszik, hogy mi lesz, ha egyszer véget ér a vészhelyzet
2020-03-31 17:17:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A kormány gazdasági mentőcsomagját egyelőre csak a nagyobb szállodák és vendéglátóipari egységek élvezik, a főpolgármester ennek kiterjesztését kérte
2020-03-31 17:16:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez