Ha olcsón szeretnéd megúszni a Windows 7 leváltását, akkor itt a lehetőség (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ha olcsón szeretnéd megúszni a Windows 7 leváltását, akkor itt a lehetőség (x)

2020 január 14. volt az a dátum, amivel a Windows 7 hivatalosan is elköszönt a felhasználók zömétől. A biztonsági frissítések nélkül az esetlegesen a rendszerben maradt kiskapukon keresztül könnyedén hozzáférhetnek az adatainkhoz, ami senkinek sem hiányzik, éppen ezért érdemes a leggyorsabban átnyergelni az újabb kiadásokra.

A Windows 10 már lassan öt éve velünk van, a Microsoft elmondása szerint pedig még elég sokáig ezt a rendszert fogjuk használni, ugyanis nem terveznek újabb főverzió váltást. Teljesen kézenfekvő tehát, hogy a ?nyolcasokat? átugorva, rögtön ezt a kiadást válasszátok.

A Keysworlds.com webáruházban a tavaszi vásár keretében alacsony áron juthattok hozzá a legújabb Microsoft szoftverekhez, így fillérekből felszerelhetitek az új vagy akár a régi számítógépeiteket is a legfrissebb programokkal. Az SPOFF35 kuponkódot felhasználva az alábbi árakon vásárolhatjátok meg a legnépszerűbb Microsoft termékeket:

Windows 10 Professional (1PC)? 3 000 Ft Office 2016 Professional Plus (1PC)? 7 100 Ft Windows 10 Professional Office 2016 Pro? 8 350 Ft

Az Office 2019 termékek, illetve az ezeket tartalmazó csomagokra még nagyobb kedvezmény jár az SPOFF45 kuponnal.

Office 2019 Professional Plus (1PC)? 10 950 Ft Windows 10 Pro Microsoft Office 2019 Pro? 13 000 Ft

A teljes termékpalettát itt találjátok, ezekre szintén érvényes a fent említett kupon, amit a kosárban tudtok megadni, fizetés előtt.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja. Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében. Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták. Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg ? a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek. A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@kesyworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az előzetes számítások szerint 5 százalékkal, de akár még annál is nagyobb mértékben csökkenhet a világon a szén-dioxid-kibocsátás
2020-04-03 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A 19. századi és a mai fényképek közötti legfeltűnőbb különbség az, hogy e
2020-04-03 19:58:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el
2020-04-03 18:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Tesla a héten már meg is kezdte az ajándék lélegeztetőgépek kiszállítását az amerikai kórházaknak, ám az intézmények nem egészen azt kapták, amire elsőre számítottak
2020-04-03 18:08:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Hogy a koronavírus-járvány alatti átmeneti intézkedésről vagy hosszabb távú változásról van-e szó, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre néhány szolgáltatónál eltekint az Apple a sokat kritizált 30-70 százalékos bevétel-megosztástól
2020-04-03 17:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Elhunyt Ellis Marsalis Jr. amerikai dzsesszzongorista és zenetanár. A műfajban híres Marsalis c
2020-04-03 16:42:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez