Kutyája nem tarthatott volna vele, így inkább Vuhanban maradt a 22 éves ukrán nő

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kutyája nem tarthatott volna vele, így inkább Vuhanban maradt a 22 éves ukrán nő

A kínai Hupej tartományban található Vuhan jelenleg a világ egyik legveszélyesebb helye, tekintve, hogy innen indult a lassan világjárvánnyá váló koronavírus. Azok, akik a városban tartózkodnak és nem kapták el a fertőzést, valószínűleg gondolkodás nélkül Vuhan elhagyása mellett döntenének, egy ukrán nő, Anasztaszija Zincsenko viszont inkább a városban maradt.

A 22 éves modell a BBC megkeresésére elmondta, azért utasította vissza a hatóságokat, mikor evakuálni akarták, mert nem tudták megoldani azt, hogy a kutyája, Misa is vele tarthasson, ő pedig nem volt hajlandó őt otthagyni.

Ha van egy gyereked, és valami miatt azt mondják, hogy neked el kell menned, de őt hagyd itt, megteszed? Persze, hogy nem, ez olyan nekem most, mintha a családomról lenne szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??????? ??? ????????? ?? ????? ?????? ?????????? ? ????? ??? ??, ??? ?? ???????? ??????? ??? ??? ???????????? ??????? ??????? ?? ?????, ? ????? ?????, ?????????, ????????? ? ? ?. ?? ??????????? ???? ???????????? ??? ?????? ??????? ???????. ? ?????? ?????????, ????????? ??????, ???? ???????? ? ???? ??? ??????? ? ????????? ??????? ?? ????, ?? ??? ?????????? ???????? ?? ??????? ????, ??? ? ???? ???? ??????. ??? ?????????? ??? ?? ???????? ??? ?????? ? ????????, ?? ??? ? ???????? ???????????? ???. ?? ???? ?? ????? ????? ??? ????????????, ?? ? ??????? ?? ?? ????? ? ?? ??????. ??? ??? ???? ? ??? ?????, ??? ????????? ? ?????????????? ? ??? ???? ?? ??????? ? ??????? ????? ??? ???? ????? ?????? ??? ????? ? ???????, ??? ????????? ?? ???, ?????????? ??? ????? ? ???????? ????? ?????. ?? ??????? ????? ??????? ??????? ????? ???????? ???????? ? ?????????? ??? ????. ?? ???? ??? ?? ????????? ?? ???? ????? ?????? ????, ?? ??? ??????? ?????? ?????. ??? ??? ? ????? ??????? ????, ?? ????? ????????? ? ????? ???????? ???????? ? ?????? ?????. ?????? ????? ???????? ? ???????? ?? ? ??? ??? ??????? ?? ??????, ?? ???????? ???????? ? ???? ??? ???? ????.

Anastasiya Zinchenko (@nastyazinchenko_) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2020, időpont: 2:32 (PST időzóna szerint)

Zincsenko elmondta, természetesen fél a vírustól és attól, hogy megbetegszik, de egyelőre nem tud mást tenni, mit vár, hogy megoldódjon a helyzet. A szüleivel napi szinten tartja a kapcsolatot, az utcára már csak nagyon ritkán megy ki, annál is inkább, mert kijárási tilalom van.

A modellel már Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is felvette a kapcsolatot, aki biztosította a nőt, hogy meg fogják oldani, hogy ő és Misa is rendben elhagyhassák a várost, könnyen elképzelhető, hogy különgépet fognak küldeni értük.

 

Kiemelt kép: nastyazinchenko_ (Instagram)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Két idős ember halálával 34-re emelkedett a koronavírus következtében elhunytak száma Magyarországon
2020-04-05 08:30:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A megbetegedés fokozott kockázata mellett a hatósági rasszizmus és az erősödő megbélyegzés is sújtja őket
2020-04-05 08:04:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Amikor a sztárok bemutatják napi szépségrutinjukat, általában csak azt látjuk, hogy több tucat méregdrága krémet és mindenféle luxus kütyüt használnak, ki tudja hány karátos arany maszkokat, kristálykövekből készült görgetőket láthatunk a kezükben
2020-04-05 07:38:20 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
733 fertőzött, 34 halálos áldozat - itt tart a járvány Magyarországon
2020-04-05 07:31:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
733 igazoltan koronavírus-fertőzött van Magyarországon – derül ki a reggel negyed 8-kor a kormányzati hivatalos portálon frissített adatok szerint
2020-04-05 07:25:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A járvány kezdete óta 34 koronavírusos ember halt meg
2020-04-05 07:21:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez