Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2020. február 26., szerda

Friss hírek: A koronavírus összes fertőzöttjeinek száma a szárazföldi Kínában elérte a 78 064-et, miközben újabb 52 halálozással a kór immár 2715 életet követelt. Hatósági döntés értelmében a Budapest Airport a közvetlen járattal kínai és észak-olasz városokból érkezők mellett megkezdi a Szöulból érkező utasok testhőmérséklet mérését is a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Négy hónapja sérülnek meg gyerekek a csúszdán, a rendőrség nem tudja megállapítani, van-e gond Egyre több jel utal arra, hogy a Windows 10 Start menüje átalakulhat a jövőben, a Microsoft pedig végre megválna az Élő csempéktől. A magyar női kardcsapat aranyérmet nyert, a férfi párbajtőr-együttes pedig bronzérmet szerzett a horvátországi kadet vívó Európa-bajnokságon. A Barca fennakadt Gattuso védőfalán, a Bayern München gálázott Londonban Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

XIX., Ady Endre úton kifelé a Kossuth Lajos utca előtt a forgalom a villamossínen haladhat vízvezeték-javítás miatt. Baleset nehezíti a közlekedést a Füredi utcában befelé az Örs vezér tere előtt, sávlezárás várható.

BKK:

68-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kossuth Lajos utca, az Áchim András utca, a Nádasdy utca, a Zalaegerszeg utca és a Vas Gereben utca megállót.

Budapesten kívül:

Felborult egy kamion, teljes útzár az M1-esen. A Budapest felé vezető oldalon több kilométeres a torlódás. Mai időjárás: Felhős, borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor. 7 és 10 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Edina Deviza középárfolyam: EUR 337,21 USD 310,76 CHF 317,91 GBP 403,8 1:

Fű alatt osztja az adófizetői százmilliókat a Magyar Turisztikai Ügynökség

folytatás

Legkedveltebb hírek
A gyárleállás április 17-ig fog tartani.
2020-03-31 20:12:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt
2020-03-31 20:06:35 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez