Itt az év első horrorsikere: nagyot nyert A láthatatlan ember

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Itt az év első horrorsikere: nagyot nyert A láthatatlan ember

A hétvégi észak-amerikai mozis toplista első helyén indított 29 millió dolláros bevétellel A láthatatlan ember. Az Elisabeth Moss főszereplésével hétmillió dollárból forgatott amerikai-ausztrál sci-fi, horror és thriller a világ más országaiban további 20,2 millió dollárt hozott, így már sokszorosan visszakereste az árát, és az év első kis költségvetésből nagy sikert arató mozija lett, amit ráadásul a kritikusok és a közönség is ugyanannyira kedvel.

A film érkezése nyomán a hétvégi sikerlista második helyére szorult vissza forgalmazásának harmadik hetében a Sonic, a sündisznó 16 millió dolláros bevétellel. A videojátékból készült animáció  az észak-amerikai piacokon már 128 millió dollárt hozott, így alig pármillió választja el attól, hogy átvegye az Egyesült Államok és Kanada piacán a legnagyobb anyagi sikerrel járó videójáték-adaptáció címét, amelyet most még a Lara Croft: Tomb Raider őriz.

, amely az eddigi legsikeresebb a maga nemében, világviszonylatban már 265 millió dollárt hozott. A vadon hívó szavára, amelyet Jack London regénye nyomán Harrison Forddal forgatott Chis Sanders, 13,2 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban forgalmazása második hetében.

A ranglista 4. helyén indított a My Hero Academia: Heroes Rising című japán animációs akció-kalandfilm 6,3 millió dolláros jegyeladással. A hetedik hete vetített Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk az előző hétvégéhez hasonlóan most is ötödik lett, további 4,3 millió dollárt hozva a stúdiónak. A következő hétvége ugyanakkor két sikervárományossal érkezik, az Előre című animációtól és a The Way Back című Ben Affleck-film is esélyes a vezető pozíciók megbolygatására.

Kiemelt kép: UIP Duna

folytatás

Legkedveltebb hírek
A formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Séfek séfe címmel kerül adásba, Ördög Nóra műsorvezetésével
2020-05-28 19:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
31 migránst sűrítettek be egy furgonba, hogy Budapestre, illetve Nyugat-Európába szállítsák őket
2020-05-28 19:27:36 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
"Több tucat emberen fog keresztül hajtani a kocsijával
2020-05-28 19:18:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fertőtlenítőszerrel tisztítják az asztalokat, közben mérik a másfél méteres távolságot az éttermek, cukrászdák belső részein Budapesten
2020-05-28 19:15:49 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez