A koronavírus miatt már kocsiból is lehet élvezni a sztriptízklub műsorát

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A koronavírus miatt már kocsiból is lehet élvezni a sztriptízklub műsorát

Nevada kormányzója csütörtökön felszólította azokat a vállalkozásokat, amelyeknek nem létfontosságú, hogy működjenek, zárjanak be. Ez azonban úgy tűnik, a sztriptízklubokra nem vonatkozik ? írta a KTNV.

A Las Vegas-i Little Darlings nemcsak azt tervezi, nyitva marad, hanem drive thru sztriptíz show-kat és meztelen kézfertőtlenítős birkózást is tart.

Drive thru: legtöbbeknek a McDonald?s-ok miatt lehet ismerős, csak ott McDrive-nak nevezik, az a megoldás, amikor az embernek a rendeléshez ki se kell szállnia a kocsiból.

A fent említett sztriptízklub ezt úgy tervezi megvalósítani, hogy a főbejáratához be lehet majd állni kocsival, és 100 dollár ellenében ki se kell szállni belőle, hogy a tízperces, kizárólag felnőtteknek szóló műsort végig lehessen nézni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Little Darlings Las Vegas (@littledarlingslasvegas) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2020, időpont: 9:33 (PDT időzóna szerint)

A hétvégén indul a kezdeményezés, ahogy a birkózás is. Emellett, a koronavírus terjedése ellenére, a klubba továbbra is be lehet gyalogolni, hiszen ez ?Las Vegas egyik legbiztonságosabb és legtisztább helye?, állítja a mulató egyik igazgatója, Ryan Carlson. A Little Darlings munkatársai óránként fertőtlenítik a kezüket, a klubban 25 kézfertőtlenítőt helyeztek ki, és ? az elmúlt napok egyik legfelkapottabb szóösszetételével élve ? a social distancing vagyis a távolságtartás is érvényesül, mind a közös terekben, mind a privát táncoknál (öltánc ezek szerint viszont nincs).

A Little Darlings-nál ez nem az első alkalom, hogy valahogy pénzzé akarják tenni a járvány körül kialakult helyzetet. Még március elején, amikor az első pozitív teszteket bejelentették az államban, a klub ingyen kézfertőtlenítőt kezdett el osztogatni látogatóiknak.

Konkurenciájuk, a világ legnagyobb felnőtteket szórakoztató komplexuma, a Sapphire Las Vegas ezzel szemben úgy döntött, a kialakult helyzet miatt, és mert a munkatársaik és családtagjaik egészsége prioritást élvez, egy időre bezár.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására – írta a BBC hírportálja
2020-06-02 10:05:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Artúr egy öt és fél éves, zsemleszínű labrador kan
2020-06-02 09:56:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem fogunk elhozni egy ilyen nagy kutyát  ? ezt az üzenetet 2017
2020-06-02 09:52:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Arról, hogy a Netflix nagymacska-realityje, a Tiger King miként uralta le a koronavírus-járvány kezdetén Amerikát, majd a világot, többször írtunk már, és aki kicsit is követi a szórakoztatóipari híreket, tudja, hogy micsoda elmérgesedett, vérre menő ellentét feszül a sorozat két főhőse, Joe Exotic ? a nagymacskákra szakosodott magánállatkert-tulaj és tigristenyésztő ? és a magát nagymacskamentőnek tartó, egyébként a cicáit ugyanúgy rácsok között tartó Carole Baskin kö
2020-06-02 09:47:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A világon először egy magyar sebész végzett tüdőátültetést aktív koronavírus-fertőzött betegen, Lang Györggyel a Válasz Online készített interjút
2020-06-02 09:47:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez