Lady Gaga adásban jött rá, hogy amúgy adásban van

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Lady Gaga adásban jött rá, hogy amúgy adásban van

Eléggé zűrzavarosra sikeredett a beszélgetés Lady Gaga és Jimmy Fallon között, aminek szerencsére mi is tanúi lehettünk. A műsorvezető, mielőtt felhívta Gagát telefonon, elmondta, hogy az énekesnőnek nagy bejelentése van, ám, mikor elindult a FaceTime beszélgetés, Gaga hadarni kezdett, hogy nagyon sajnálja, de most nem tud mégsem beszélgetni a műsorvezetővel majd ráeszmél, hogy egyébként adásban van.

Most nem tudok, Jimmy, nem tudok beszélni. Nagyon sajnálom. Csak, most nagyon furcsa az idő épp. Hello? Jimmy? Nem látlak! A tv-ben vagyok?

Fallon nyugodtan próbálja menteni a menthetőt és kérdezgeti a bejelentésről Gagát, mire megcsörren annak a mobilja, ami végképp megzavarja az amúgy is kaotikus jelenetet. Miután letették a telefont, Fallon közölte, hogy a bejelentés még péntekig várat magára. Amint kiejtette száján ezt a mondatot, Gaga telefonált, hogy elmondja, mégsem pénteken, hanem hétfőn fogja elmondani a fontos hírt. Mielőtt azonban Fallom válaszolni tudott volna, Gaga telefonja ismét csörögni kezdett, ami már neki is sok volt

Édes istenem, te vagy a legelfoglaltabb ember a világon!

?zárta le Fallon.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendőrség és a Szigetvári Kórház is vizsgálatot indított az ügyben
2020-05-27 22:03:37 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A sorozat Atlanta ismert esküvői ruhaszalonja, a Bridals by Lori életébe enged bepillantást
2020-05-27 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez