A koronavírus ellen egy magánszigetre menekülnének a világ legjobb ketrecharcosai

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Dana White, a legnagyobb ketrecharcos szervezet, a UFC vezetője nem akar beletörődni abba, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt a sportélet. A TMZ-nek nyilatkozott azt követően, hogy bejelentették: Habib Nurmagomedov visszalépése után Justin Gaethje lesz majd Tony Ferguson ellenfele a UFC 249-en.

White biztos benne, hogy április 18-án meg tudják majd rendezni a gálát, a felhozatal pedig dúskál az érdekes nevekben. Már csak az a kérdés, hogy hol lesz majd az esemény, ami eredetileg New Yorkban lett volna, amely most a világjárvány egyik gócpontja, így érthetően más helyszínt kell keresni. A UFC-vezér azt mondta, megvan az alternatíva:

napok választják el attól, hogy megállapodjon arról, hogy egy magánszigeten legyenek a gálák.

White azt mondta a TMZ-nek, hogy az infrastruktúrát hamar kiépítenék, a sportolókat magángépekkel lehetne odaszállítani, a szigetre utazókon pedig koronavírustesztet végeznének el, így be lenne biztosítva minden. Már olyan tervei vannak, hogy az április 18-i esemény után hetente lehetne rendezni egy gálát ezen a szigeten, amelyről nem árulta el, hol található.

Nem tudom elintézni, hogy a harcosok a világ minden tájáról beléphessenek az USA-ba. Úgyhogy egy magánszigetre reptetem őket, ott lesznek a bunyók. Április 18-án a visszatér a UFC!

Nézők nem mehetnének a gálákra, amiket az ESPN közvetítene. A sportolók az utazás előtt már egy elkülönített helyen gyülekeznének, ahová szintén csak egy teszt elvégzése után kerülhetnének be.

folytatás