Koronavírusban meghalt Allen Garfield, a Nashville színésze

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Koronavírusban meghalt Allen Garfield, a Nashville színésze

80 éves korában, koronavírusban elhunyt Allen Garfield színész, akit többek között a Magánbeszélgetés és Nashville című filmekből ismerhetnek a nézők. A színész halálának hírét felesége, Ronee Blakley színésznő erősítette meg a Facebookon, ahol azt írja, hogy férje kedden halt meg, melynek oka a COVID-19 volt.

Garfield korábban kétszer szélütést kapott, először 1999-ben, Roman Polanski A kilencedik kapu című filmje forgatása idején, majd 2004-ben újra. A kaliforniai Mozgóképes és Televíziós Alap (MPTF) szóvivője nem tudja, hogy Garfield halálában közrejátszott-e egy újabb szélütés.

Az Allen Goorwitz néven, 1939-ben született Garfield több mint ötven évvel ezelőtt kezdte pályafutását, összesen több mint száz filmben és sorozatban szerepelt. Játszott Robert Altman Nashville című, Oscar-díjas filmjében, a Francis Ford Coppola által rendezett Magánbeszélgetésben, az Oscar-díjas A jelöltben, valamint a Beverly Hills-i zsaru 2-ben.

Kiemelt kép: Warner Brothers/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kövesd a Spíler 1-en a Fulham és a Manchester United 2008/09-es szezonbeli, valamint a Spíler 2-n a Real Madrid és az Ajax 2018/19-es idénybeli emlékezetes párharcát
2020-06-02 09:30:26 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ismét beköltözik a családok hétköznapjaiba Stohl András, hiszen június 2-tól új részekkel jelentkezik A Piramis
2020-06-02 09:28:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez