?Büdös dögevők, meghaltok!? ? kiabálta K. Zoltán, majd rálőtt a rivális család tagjaira

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?Büdös dögevők, meghaltok!? ? kiabálta K. Zoltán, majd rálőtt a rivális család tagjaira

Két hónappal meghosszabbította a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója annak a férfinak a letartóztatását, aki kis híján megölte haragosát a tavaly nyári ráckevei tömegverekedés során. A két ráckevei család közötti balé azért pattant ki, mert az egyik család tagja rosszul lett a másik család egyik tagjától kapott tudatmódosító szertől.

K. Zoltán a családtagjaival, valamint a másik baráti família tagjaival gyűlt össze a harmadik, velük haragban álló család ráckevei házánál. Szóváltásba keveredtek velük és azt kiabálták nekik, hogy ?büdös dögevők, meghaltok!?.

A két baráti család tagjai ezt követően rátámadtak Sz. J.-re és családjára. K. Zoltán a hatalmas tömegverekedés során gumilövedékes fegyverrel lövéseket adott le a tömegbe, majd egy vascsővel a kezében a másik család több tagját is bántalmazta. Ezt követően egy vasvillával fejbe szúrta az ismerősét, akit a cinkosaival a földre kerülése után is tovább ütlegelt. Kiderült, hogy a vasvillával fejbe szúrt férfi agysérüléssel és a jobb végtagok részleges bénulásával járó nyílt koponyatörést szenvedett.

Közben a támadókhoz csatlakozott egy újabb személy, akinek a kisteherautójáról a támadók további vascsöveket, kardokat és ütlegeket vettek magukhoz. A ház előtt mintegy 15 percig tartó tömegverekedés alakult ki, melyben a gyanúsított aktívan részt vett. A hatalmas balhé után hat mentővel és két mentőhelikopterrel vitték kórházba a sérülteket.

Megalapozottan feltehető, hogy K. Zoltán ? aki családjában vezető szerepet tölt be ? a vele és családtagjaival konfliktusban álló másik család tagjait megfélemlítéssel igyekezne befolyásolni, amivel a bizonyítást veszélyeztetné. Tekintettel a családok közötti feszült helyzetre, megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a másik család sérelmére újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A bíróság a gyanúsítottat meghallgatta, az ügyészi indítványt részben megalapozottnak találta és két hónappal meghosszabbította K. Zoltán letartóztatását. A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezéssel élt, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

?Álljatok le a méregkeveréssel, lövöldözéssel, nekem is van kilencmilliméteresem? ? üzente a dílereknek a roma vezetőÖt embert vittek be a rendőrségre a tegnap esti tömegverekedés után. Közülük egy férfit vettek őrizete életveszélyt okozó testi sértés miatt.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Maia visszautasítja Pablo-t, mert azt hiszi, hogy megint átverte
2020-07-04 04:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Lokoléo Party ? Jollyval, Jolly első, önálló műsora, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak
2020-07-04 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 Amerikai reality sorozat
2020-07-04 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az aacheni klinikára egy kisfiú érkezik, aki egy macska miatt esik le egy tetőről, Betty azt gyanítja, hogy más dolog állhat a leesés hátterében
2020-07-04 01:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Húsz éve történt, hogy egy Budapestről induló járat emberi hibák miatt először behúzott kerekekkel ért földet és megrongálódott
2020-07-04 00:02:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Zenés szórakoztató műsor
2020-07-03 23:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez