Egy éve ilyenkor: Rettenetes zajok jöttek a ház alól, elmenekült otthonából a walesi pár

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A tavalyi év egyik legijesztőbb sztorija egy walesi házaspáré. Alan és Christine Tait 2018 júniusában hallott először fura zajokat a házuk alól. Először vízöblítés hangja hallatszott, nem tudták, honnan jöhet a hang, ezért a fürdőszobában hagytak egy telefont, hangrögzítésre állítva. Visszahallgatták, és egy fura gép zaját lehetett észlelni a felvételen. Innentől pokollá változott az életük, végül kénytelenek voltak elköltözni. A teljes történet itt olvasható.

Rettenetes zajok jöttek a ház alól, elmenekült otthonából a walesi párGyereksírás, sikolyok, nyomdagép ? és még sok egyéb hang hallatszott.

2019 egyik legszomorúbb történetéről is pont egy éve adtunk hírt. Tűzvészben leégett a Jim Beam egyik raktára a Kentucky államban lévő Frankfortban, 45 ezer hordó bourbon whisky vált a lángok martalékává. A tűz akkora hőt termelt, hogy számos tűzoltóautó lámpája megolvadt.

Leégett a Jim Beam egyik raktára, odalett 45 ezer hordó whiskeyA tűz akkora hőt termelt, hogy számos tűzoltóautó lámpájának búrái elolvadtak.

Tavaly július elején komoly, 7,1-es földrengés rázta meg a Los Angeles közelében fekvő Ridgecrest települést. A rezgést élőben is láthatták a KCAL9 TV nézői ? már aki ilyen körülmények között tudott tévézgetni ?, az esti hírműsort vezető tévések pedig élőben érezhették. Sara Donchey és Juan Fernandez a 8 órai híradót vezették épp, amikor elkezdett mozogni a föld.

Pont az esti híradó közben jött a földrengés KaliforniábanÉlő adásban mozdult meg a stúdió. Videó.

Egy talpraesett hatéves kisfiú a hívásfogadó operátor, a mentők és a rendőrség ügyeletesének együttműködésével saját édesanyja életét mentette meg ? írtuk tavaly július 4-én. A gyermek pár nappal ezelőtt Balatonszabadiból azzal hívta fel a 112 segélyhívó számot, hogy édesanyja nagyon rosszul érzi magát; csak fekszik az ágyon, remeg, és semmire sem reagál. Lakcímüket nem tudta megmondani, ezért a Miskolci Hívásfogadó Központ munkatársa segítő kérdéseivel próbálta megtudni a fontos részleteket.

Telefonos segítséggel mentette meg anyja életét egy 6 éves balatonszabadi kisfiúKorát meghazudtolóan viselkedett.

2019 egyik legerősebb története azé a dubaji hercegnőé volt, aki halálfélelmében egészen Londonig utazott. Haya Bint al-Husszein hercegnő, Mohammed bin Rásid Ál Maktúm felesége Londonban bujkál és az életéért aggódik ? írtuk meg a BBC-re hivatkozva. A jordán származású, de Nagy-Britanniában tanult 45 éves Haya hercegnő 2004-ben házasodott össze a jelenleg 69 éves milliárdossal. Mohammed sejknek a források szerint összesen 23 gyermeke van különböző feleségeitől.

Londonban bujkál, életéért retteg a dubaji uralkodó feleségeMiután megtudta, hogyan rabolták haza férje egyik lányát, elmenekült az országból.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A szakszervezet szerint félő, hogy nem lesz elég jelentkező a feladatra
2020-08-03 21:58:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A koronavírus-járvány első szakaszának egyik ismert története volt a Diamond Princess nevű üdülőhajóé, amely hetekig vesztegelt egy japán kikötőben, így végül több mint hatszázan kapták el a fertőzést a fedélzetén
2020-08-03 21:15:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A baleset a Gyomaendrőd és Körösladány közötti útszakaszon történt
2020-08-03 21:05:03 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A január-júliusi időszakban 67.725 új személygépkocsit helyeztek forgalomba, ami éves össz
2020-08-03 21:04:11 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tények röviden...
2020-08-03 21:00:37 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ahmet végre megtudja, hogy Berrin miért ment hozzá Hakanhoz
2020-08-03 21:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez