Budapest új közösségi tereként éled újra a Westend Tetőkert

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Budapest új közösségi tereként éled újra a Westend Tetőkert

Új koncepcióval várja a látogatókat a Westend Tetőkert. A 3 hektáros, gyönyörű növényekkel tarkított környezetben minden nap más szabadtéri sportprogramon hozhatod formába magad a neves instruktorok által tartott edzéseken. Ha pedig csak pihenni vagy lazulni vágysz, szerezz egy piknik kosarat, töltsd meg finomságokkal és heveredj le a fűre terített kockás plédek egyikére és élvezd a napsütést!

Budapest legnagyobb tetőkertje korábban is számos népszerű rendezvénynek adott otthont. Idén nyárra az EURO2020 közvetítése kapcsán terveztek programsorozatot, mely a járványhelyzet miatt nem valósulhatott meg. Helyette az üzemeltető olyan lehetőségekkel állt elő, melyek a megváltozott mindennapjainkra adnak választ, és remek szabadidős alternatívákat kínálva a Westend tetőkertjét a főváros legmenőbb nyitott közösségi terévé alakítják.

Keleti Andrea

A bevásárlóközponton keresztül az I. emelet középső bejáratán keresztül megközelíthető alsó terasz (Westend Millennium Terasz) füves területét hangulatos pihenőzónává alakították, melynek egyik felében klasszikus pokrócos piknikezőt alakítottak ki, míg a füves terület másik részében napvitorlákkal fedett lounge kapott helyet raklap bútorokkal, babzsákokkal és bárral.

Aki piknikezni szeretne, annak először a Westend aluljárószintjén található infopultját kell felkeresnie, ahol kap egy piknik kosarat, mely maximum 4 főre tartalmaz környezetbarát evőeszközöket és egy ajándék Westendes repoharat. A kosár birtokosa kedvezménnyel vásárolhat a bevásárlóközpont ételudvarában a promócióban részvevő éttermeknél. A kosár kaució ellenében vehető át egy, a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában aktiválható kuponnal. A piknikező hétfő kivételével minden nap 16.00 órától nyitva 21.00 óráig (pénteken és szombaton 22.00 óráig), kosarak átvételére 20.00 óráig van lehetőség.

Czanik Balázs – Capoeira Aerobik

Aki aktívabb kikapcsolódásra vágyik, annak is itt a helye! Keddtől péntekig esténként (18.00 vagy 18.30 kezdettel), szombaton és vasárnap pedig délelőtt (10.30 vagy 11.00 órai kezdettel) naponta változó edzésekkel várják az érdeklődőket. Lesz aerobic, jóga és még sok minden más olyan neves instruktorok közreműködésével, mint Rubint Réka, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Czanik Balázs, Diószegi Ádám, Borsodi Balázs, Mórádi Zsolt, Péntek Enikő, Borlai Gerzson, Molnár Andrea vagy Keleti Andrea. A sportprogramokon való részvétel ingyenes, belépés ugyancsak a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában elérhető kupon aktiválásával történik.

– A karantén időszakában futó kampányunk során rengeteg komment érkezett vásárlóinktól, amiben elmondták, mennyire hiányzik nekik a Westend közössége, a közös időtöltés, kikapcsolódás és szórakozás lehetősége. Ezért szerettünk volna olyan megoldásokkal előrukkolni, melyek újra összehozzák az embereket, újra nyüzsgéssel töltik meg a bevásárlóközpontot, mindezt teljesen biztonságos és kényelmes körülmények között. így született meg először a Westend Drive-In Cinema ötlete, mellyel a Cinema City Westend újranyitásáig kínáltunk filmélményeket a hagyományostól eltérő formában. A tetőtér aktivációjával pedig egyidejűleg teremtünk közösségi teret, programlehetőséget, és bővítjük a gasztronómiai lehetőségek tárházát ? mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A Westend Tetőkert augusztus 15-ig működteti ez a koncepciót, ráadásul augusztus 2-ig péntektől vasárnapig 2 óra ingyenes parkolással várják a látogatókat. A tetőkerti programoknál maximálisan szem előtt tartják az egészségügyi előírásokat, így számos ponton lehetőséget kínálnak a kézfertőtlenítésre, kiemelt figyelmet szentelnek a takarításra és a megengedett maximális létszám betartására.

The post Budapest új közösségi tereként éled újra a Westend Tetőkert appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Raised By Wolves egyelőre kihagyhatatlan őszi programnak tűnik
2020-08-07 15:10:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat
2020-08-07 12:16:37 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Keanu Reevs az ötödik részt is bevállalta, sőt, egyszerre forgatják a két filmet
2020-08-07 12:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez