Hogyan és milyen élelmiszerekben képződik az akrilamid, és mik a veszélyei?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

  TUDTA-E?   ?         Az akrilamid egy olyan vegyület, amely keményítőtartalmú élelmiszerekben természetes módon képződik magas hőmérsékleten (120°C felett) történő sütés során. ?         A felnőttek a legtöbb akrilamidot sült krumplival, kávéval és kávépótlókkal, a gyermekek sült burgonyával fogyasztják el, a csecsemőknek szánt ételek közül főleg a kétszersültek és a kekszek tartalmazzák. ?         Az Európai Élelmiszerbiztonsági […]

The post Hogyan és milyen élelmiszerekben képződik az akrilamid, és mik a veszélyei? appeared first on Napidoktor.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ezt a fotót mindenképpen érdemes látnunk!
2020-08-05 13:12:12 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Csupán néhány gyümölcs és egy turmixgép szükséges a tökéletes eredményhez!
2020-08-05 13:11:46 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hihetetlen átalakuláson ment keresztül az énekesnő!
2020-08-05 13:07:15 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Árhullámok alakultak ki több magyarországi folyón az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű eső hatására
2020-08-05 12:34:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
...
2020-08-05 12:31:46 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Magyar reality sorozat
2020-08-05 12:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez