Polgár Krisztának ki kellett vetetnie a mellimplantátumát, mert beteg lett tőle

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Polgár Krisztának ki kellett vetetnie a mellimplantátumát, mert beteg lett tőle

Polgár Kriszta, az egykori szépségkirálynő megosztotta betegségének történetét, amit a műmellei okoztak. Polgár Instagramon mesélte el, hogy a második terhessége során kialakult egy ciszta a petefészkében, amit csak a szervvel együtt lehetett eltávolítani. A műtét után úgy érezte, eltűnt a nőiességének egy része, így úgy gondolta, hogy jó megoldás lesz, ha megnagyobbíttatja mellét. Ahogy fogalmazott, az önértékelésének kifejezetten jót tett a beavatkozás, de egyre több egészségügyi problémája kezdett kialakulni, többek között fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger és reflux.

Később egy endokrinológus hívta fel a figyelmét a Breast Implant Illness, azaz a mellimplantátum okozta betegségre, ami egy kevesek által ismert, de létező betegség. Miután eltávolította az implantátumokat, jobban érzi magát. Azt is elmondta, hogy tervezi, hogy komolyabban beszél majd a témáról, hogy a nők tisztában legyenek azzal, milyen következményekkel járhat a műmell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2020, időpont: 12:08 (PDT időzóna szerint)

Mellimplantátum betegség ( #breastimplantillness vagy #BII).
Két -a szervezet számára – idegen test a létfontosságú szervek fölött. Ami köré pár hét alatt tokot képez a szervezet, hogy védje ezeket a szerveket.
Az implantátumok majd? 40 féle nehézfémből, toxikus anyagból állnak. A sóoldatos is, hiszen a tokja szilikon. Van, akinek a teste jobban, van, akinek rosszabbul fogadja. Sőt nagyon rosszul. És sajnos a legtöbben nem tudják, mi okozza a betegségeiket.
.
A második terhességem alatt kialakult a petefészkemben egy 30 cm ciszta, amivel együtt ki kellett venni az egyik petefészkemet is. A hasam mérete miatt a hazizmom és a bőröm is szétszakadt, úgy éreztem, csorbult a nőiességem. Akkor úgy gondoltam, hogy talán a mellimplantátum majd helyrebillenti az egyensúlyt.
Mi az amit akkor még nem tudtam? Hogy mit okozhat a szervezetemben. És azt sem, hogy olyan implantot kaptam 3 évvel ezelőtt (az egyik legnépszerűbb fajta) amit azóta visszahívott a gyártó, mert egy speciális rákfajtát okozhat: BIA- ALCL. A visszahívás tavaly volt, erről azóta sem szólt senki…
.
Élveztem az új külsőmet, nem is gondoltam arra, hogy összefüggésben lehet a folyamatosan fellépő egészségügyi problémáimmal (fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigy gondok stb) mind-mind új dolog számomra. Miután már MINDEN specialista látott és senki nem értette mi lehet a baj, kezdtem feladni. Aztán az endokrinológus megkérdezte, hogy hallottam e már a Breast Implant Illnessről… Valamint a barátnőm is rákérdezett, hogy hallottam e arról, hogy miket tud csinálni az implant (fajtától függetlenül)… Ez volt a pont ahol elkezdtem beleásni magam a témába. Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba (texturált)
Folyt komm?

Kiemelt kép: Instagram/@polgarkriszta

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a Fegyvernepper című filmet szeptember 29-ig a Mozi+ oldalán! #filmekegesznap
2020-09-22 01:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lajcsi visszatért! Új műsor, új tartalom, megszokott minőség
2020-09-22 01:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Feride elájul és kórházba kerül. Selim akarja gondozásába venni, de Kamran hamar a lány segítségére
2020-09-22 00:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Extra videó: Legutóbb Polgár Tündének és Polgár Árpádnak kellett távoznia a versenyből
2020-09-22 00:17:31 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ezúttal a fiúk egyedül főznek a Love Bistro konyhájában, azonban óriási a nyomás van a vállukon, hogy megfeleljenek párjaiknak
2020-09-22 00:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Adásból kimaradt: Gréta és Dávid szerint két páros van, akik ellenfelek lehetnek számukra a végső döntőben
2020-09-22 00:14:51 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez