Szuper újítás jön a Windows 10-be, de nem mindenki használhatja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szuper újítás jön a Windows 10-be, de nem mindenki használhatja

A Microsoft szerdán bejelentette, hogy bizonyos Samsung okostelefonok tulajdonosai a jövőben zökkenőmentesen használhatják a mobiljaikon található androidos appokat a Windows 10-es számítógépükön. Az új funkció a Microsoft Your Phone (Csatolt telefon) nevű alkalmazásának frissítéseként érkezik, amit számos, szinte minden modernebb Galaxy telefon támogat. A Csatolt telefon lehetővé teszi, hogy a Windows 10-es számítógéphez csatlakoztassuk és használhassuk az okostelefont: megnézzük a gépen a szöveges üzeneteinket, válaszolhassunk rájuk, megnézzük az értesítéseket, vagy éppen fotókat mozgassunk át egyik eszközről a másikra.

A szolgáltatást folyamatosan fejleszti, finomítja a Microsoft és a Samsung is, most pedig kiderült, hogy a frissítésnek köszönhetően az androidos alkalmazásokat nem csak futtatni lehet majd a gépen, de akár a tálcára is kitűzhetők lesznek, sőt még alt-tab kombinációval is válthatunk munka közben windowsos és androidos appok közt, ami nagyban megkönnyíti a multitaskingot. A Samsung is éppen a munka hatékonyságát növelő előnyök hangsúlyozta ki a Galaxy Note20 bemutatóján, ahol szóba került a fejlesztés annak kapcsán, hogy a jövőben a Note20 készülékekkel akár egyszerre két androidos app futtatása is működni fog egy időben a windowsos PC-n, és később ezt más modellek is támogatják majd.

Az újdonság viszont egyelőre csak a Windows Insider program résztvevői számára érhető el, és még nem tudni mikor érkezik meg a rendszer stabil verziójába. A támogatott eszközön listáján egyébként csak Samsung készülékek vannak, itt találja, hogy melyek azok.

Fotó: Microsoft

(Kiemelt kép: GettyImages)

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Az Instagram útnak indította a saját TikTok-klónjátHatalmas lehetőség a Microsoftnak a TikTok felvásárlásaA Samsung új fülhallgatója olyan, mint egy babszem
folytatás

Legkedveltebb hírek
Lillinek problémái vannak Marioval, és elmegy Carstenék első koncertjére
2020-09-26 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy általános iskola előtt történt az eset, amelyről felvétel is készült, amelyet bemutatott az TRL Klub Híradója is
2020-09-26 21:34:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A kerékpárutat szeptember közepén adták át.
2020-09-26 21:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez