Hogyan születnek a tévés műsorvezetők? Újrahasznosítással!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hogyan születnek a tévés műsorvezetők? Újrahasznosítással!
Majka

Az egyik első név, ami mindenkinek eszébe jut ebben az esetben, az Majoros Péter, vagyis Majka, aki az RTL Klub első realityjében, a ValóVilág első szériájában szerepelt. Bár nem nyerte meg, ő lett a legismertebb arc, akit a csatorna nem sokkal később műsorvezetőként alkalmazott, miközben Majka már rapper karrierjét is elkezdte Dopeman segítségével. Egy ideje már a TV2 műsorvezetője.

Gáspár Győző

Szintén az RTL Klubon lett ismert, rögtön saját valóságshow-t kapott, a csatorna pedig ? ha csak évekkel később is, de ? munkát ajánlott neki műsorvezetőként. Gáspár a ValóVilág háttérműsorát, a BeleValóVilágot vezethette ? az egyelőre nem derült ki, hogy a 10. szériában is megkapja-e ugyanezt a szerepet.

Baukó Éva

Szintén a ValóVilágnak köszönheti műsorvezetői karrierjét. Baukó a negyedik évadban szerepelt ? itt mindenképpen emlékezzünk meg arról, hogy amikor kiderült, ő nyerte a párbajt, a földön fetrengett örömében ?, a későbbi évadokban pedig megkapta a reality háttérműsorának vezetését Győzike váltótársaként.

Nádai Anikó

Ugyanabban a szériában, a VV4-ben szerepelt, mint Baukó. Az RTL Klub először az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplőjeként foglalkoztatta, majd később rábízta a ValóVilág műsorvezetését. Ő kapta meg a Farm című realityt is, illetve Lilu után most a Házasodna a gazda című társkereső műsorvezetését is.

Kiss Ramóna

Alapvetően színésznő, a Barátok köztben lett ismert, és miután otthagyta a sorozatot, az RTL Klub újabb munkát ajánlott neki. így lett az X-Faktor műsorvezetője Istenes Bence után, de vezethette a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, illetve a Reggelit is. Később szerepet kapott a szintén RTL-en futó Drága örökösök című sorozatban is.

Szabó Zsófi

A TV2-n lett ismert a Jóban Rosszban színésznőjeként, de miután otthagyta a sorozatot, a konkurens RTL döntött úgy, hogy műsorvezetőként alkalmazza őt. Először az X-Faktor háttérműsorát kapta meg, majd a Story Extra, a Playback Párbaj és a Reggeli műsorvezetője lett.

Puskás Peti

Ahogy Szabó Zsófinál, úgy ebben az esetében is a konkurens csatorna élt azzal a lehetőséggel, hogy a TV2 Megasztárja által kitermelt Puskásból műsorvezetőt csináljon. Vezette a ValóVilágot, közben pedig mentorkodott az X-Faktorban is.

Gáspár Laci

Szintén a TV2 Megasztárjában vált ismertté, az első széria harmadik helyezettje lett, majd az RTL évekkel később az X-Faktor egyik mentoraként alkalmazta. Az idén kapott még három műsort az RTL-től ? zsűrizhetett az Álarcos énekesben, a Made in karanténban, illetve egy a járványhelyzet alatt kapott egy realityt is, Maradj haza magadnak! címmel.

Kiemelt kép: RTL Klub

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vele együtt az egyik alpolgármester és egy képviselő is távozott
2020-09-21 21:32:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Annak ellenére, hogy hétfőtől a hatósági árnál nem kerülhet többe a vizsgálat
2020-09-21 21:14:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A LifeTV Bréking című műsorában megint ott volt Gáspár Bea, akit arról kérdeztek, miként adja tudtára lánya udvarlóinak, ha netalántán nem szimpatik
2020-09-21 20:55:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Szerdától 3-3 forinttal drágul a benzin és a gázolaj is - írja a Holtankoljak
2020-09-21 20:54:44 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Sztárok jönnek és mennek, de azt csak az utókor ítélete dönti el, hogy kik azok, akik tényleg maradandót alkottak a vásznon
2020-09-21 20:54:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A rendőség gondatlanságból eredő testi sértés miatt indított eljárást a rolleresek ellen
2020-09-21 20:47:36 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez