Molnár Piroska: Éreztem, hogy nem sokáig leszek háztartásbeli

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Molnár Piroska a Klubrádión beszélt arról, hogy nem érzi túl nagy áldozatnak, hogy a férje helyett egy idő után végül a színházat választotta, noha azt is bevallja, hogy a férje, Eötvös Péter zeneszerző volt élete nagy szerelme. A színésznő Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában beszélt arról a rövid életszakaszról, amikor a hatvanas évek végén a férje külföldi karrierje miatt Nyugat-Németországban éltek, ő pedig nem a hivatásának élt, hanem háztartásbeliként dolgozott.

A 74 éves színésznő szerint a zeneszerző férjének olyan feleségre lett volna szüksége, aki alárendeli a saját ambícióit a férjének, de ő erre nem volt alkalmas, és érezte, nem sokáig tudja azt az életet élni:

Nekem meg annyira a saját hivatásom volt szem előtt, hogy nem tudtam volna azt az áldozatot meghozni, amit szerencsére akad most is, aki meghozta érte

? mondta Molnár Piroska, utalva arra, hogy a férje mással él házasságban, de kiemelte, hogy volt férjével a mai napig jóban vannak. A színésznő válása után nem ment férjhez. A teljes beszélgetés itt hallgatható végig.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A barlangi mentők 21 fővel, köztük orvossal érkeztek a meredek és csúszós terepre
2021-01-16 21:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Dániában is felbukkant az új koronavírus sokkal fertőzőbb dél-afrikai változata, ráadásul emelkedik az Egyesült Királyságból származó, különösen gyorsan terjedő mutáció által okozott fertőzések száma
2021-01-16 21:36:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez