Meztelenül ébredt egy idegen mellett ? hamarosan romokban hevert az élete

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Meztelenül ébredt egy idegen mellett ? hamarosan romokban hevert az élete

Emily Hunt New Yorkban nőtt fel, de 12 éve Londonba költözött, miután ott vállalt munkát. 36 éves volt akkor.

2015-ben egy májusi napon néhány óra leforgása alatt Emily élete a feje tetejére állt. Kislányát akkori férjére bízva elindult, hogy a városban találkozzon írországból látogatóba érkezett apjával. Emily kedvenc éttermébe mentek, ettek-ittak.

Emily Hunt következő emléke, hogy öt órával később egy 5 csillagos londoni szállodában meztelenül ébred egy ismeretlen férfi mellett, aki épp a tévét kapcsolgatja.

A nőnek fogalma sem volt arról, hogy ki az a férfi, és egyáltalán nem tudta, hogy ő hogy került a szállodába, az ágyba. Pár italt ugyan elfogyasztottak az apjával, de egyáltalán nem annyit, hogy emlékezetkiesése legyen (később a nyomozás kiderítette, hogy nem sokkal több alkohol volt a vérében, mint amennyivel még vezethetett volna).

A nő kiment a mosdóba, onnan üzent egy barátjának, hogy hívja a rendőröket. Felöltözött és távozott.

Hunt feljelentést tett, de rá kellett jönnie, hogy az nyomozó hatóságok teljesen alkalmatlanok arra, hogy igazságot szolgáltassanak. A férfit ? bár a táskájában LSD-t, a szállodában pedig használt óvszereket találtak ? bizonyítékok hiányában nem ítélték el. Egy biztonsági kamera felvételén látszott, hogy együtt távoznak egy bárból, és hogy Hunt alig bír mozogni, a férfi támogatja.

A Daily Mail cikkéből kiderül: Emily Hunt összeomlott attól, hogy a nyilvánvaló elkábítás és erőszak ellenére az ügyészség nem neki ad igazat, nem őt védi az ügyben. Ráadásul egy év múlva arról tájékoztatták, hogy előkerült egy videó, amin ő látható meztelenül: az ismeretlen férfi készítette a felvételt, amikor a nő magatehetetlen, ájult állapotban feküdt a szállodai szobában.

De az ügyészség megint nem ítélte el a férfit.

Emily Huntnál a történtek nyomán poszttraumás stressz szindrómát állapítottak meg, egy ponton annyira elege lett, hogy visszatért a szállodába, hogy önkezével vessen véget az életének; egy barátja mentette meg.

Aztán Hunt úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást: az interneten összegyűjtött 27 ezer fontot (10 millió forint), és magánnyomozókkal ered az igazság nyomába.

És öt nyomorúságos év után győzött az igazság: a kiderült, hogy egy negyven éves férfi, bizonyos Christopher Killick az elkövető, aki be is vallotta a tett elkövetését. Emily Huntot elkábították és megerőszakolták, majd bódult állapotban videót készítettek róla.

A férfit várhatóan szeptemberben elítélik.

Emily Hunt. Fotó: YouTube

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Nyerő Páros legutóbbi adásában nem csak kvízműsor volt, ahol kiderült, hogy Puskás Peti ? saját elmondása szerint ? 400-500 nővel volt már együtt Dallos Bogi e
2020-09-25 08:15:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem szokványos pillanatokat vettek videóra egy amerikai iskolai sportrendezvényen
2020-09-25 08:09:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ügyvédei egy több mint ötven oldalas dokumentumot nyújtottak be a bíróságnak, amely akár 15 év börtönre is ítélheti a Liga vezetőjét ? írja az MTI
2020-09-25 08:06:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Kásler Miklós miniszteri biztost nevezett ki az államilag elismert sportakadémiák működésének ellenőrzésére, írja az mfor
2020-09-25 08:05:56 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Elgázolt a vonat egy 14 éves lányt Budatétény és Barosstelep megállóhelyek között
2020-09-25 08:02:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Guiness-rekordok Twitter-oldala közölte a minap, hogy miután Sir David Attenborough regisztrált az Instagramra, azonnal rekordot állított be
2020-09-25 07:59:11 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez