Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az akrilamid szénhidráttartalmú élelmiszerekben keletkezik azok magas hőmérsékleten, legalább 120 Celsius-fok felett történő hevítésekor (sütés, pörkölés, grillezés), alacsony nedvességtartalomnál. Rosszindulatú daganatok kialakulásához vezethet a sütéskor keletkező akrilamid nagy dózisú, tartós fogyasztása ? hívta fel a figyelmet a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára, Erdélyi Alíz az M1 Ma reggel című műsorában. Felhívta a figyelmet, hogy a […]

The post Daganatot okozhat a sütéskor keletkező akrilamid appeared first on Napidoktor.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Marie és Nico úgy döntenek, Ingrid nyomába indulnak
2020-09-25 03:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Milagros elveszíti Ivoval való fogadását. Ahhoz, hogy minden rendben menjen, Boby segít Ivonak, ám
2020-09-25 02:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Műsorajánló - Rolie, Polie, Olie: hétköznap délutánonként a Kiwi TV-n!
2020-09-25 02:02:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd vissza az Automata című filmet október 2-ig a Mozi+ oldalán! #filmekegesznap
2020-09-25 01:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy társasházban elszabadul egy háziállatként tartott tigrispiton
2020-09-25 01:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lajcsi visszatért! Új műsor, új tartalom, megszokott minőség
2020-09-25 01:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez