Egy éve ilyenkor: Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy éve ilyenkor: Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök

Tavaly hatalmasat szólt annak a hat nyugdíjasnak a nem mindennapi kalandja, akiket azért tartóztattak le az amerikai Fairfieldben, mert a szabadban szexeltek. A legfiatalabb közülük az eset idején 62 éves volt. Augusztus 9-én a connecticuti városban található Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak a rendőrök, és lecsaptak a 67 éves Daniel DobbinsraOtto D. Williamsre (62), Charles L Arditóra (75), John Linartzra (62), Richard Butlerre (82) és kedves feleségére, a 85 esztendős Joyce Butlerre. További részletek:

Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrökA connecticuti természetvédelmi terület kedvelt célpont a csoportos szeretkezés rajongói körében.

A tavalyi év egyik legbizarrabb sztorija annak a férfinak volt, aki romantikus találkozóra készült, de végül a sürgősségin kötött ki. Az angliai Cheltenhamben élő ingatlanfejlesztő szerette volna, ha a lehető legjobban alakulnak a dolgok, ezért igyekezett mindenre felkészülni. Két nappal később, súlyos égési sérülésekkel jelentkezett a kórház sürgősségi osztályán.

Randira készült, két nap múlva a sürgősségin kötött ki egy brit férfiTöbb mint egy hónapig kell kórházban maradnia.

A most következő, nagyot pörgő cikkhez igazából nem is nagyon tudunk mit hozzáfűzni, nézzük csak meg a beszédes címet, de még előtte egy kérdés:

Mi járhatott a fejében?!

Papucsával próbálta a székletét az áruház hűtője alá rejteniUndorító jelenetet rögzített egy áruház kamerája.

A tavalyi év egyik legnagyobb természeti katasztrófája az Amazonas égése volt. A lángok olyan ütemben terjedtek és olyan pusztítást végeztek, hogy az még az űrből is látszott. A NASA meg is jegyezte, hogy a száraz időszak beköszöntével júliusban és augusztusban egyébként is több az erdőtűz az Amazonas területén, de ami tavaly történt, extrémnek számít.

Ég az Amazonas, már az űrből is látszikIgazi környezeti katasztrófa történik éppen Dél-Amerikában.

Kutyája mentette meg egy kaliforniai halász életét ? írtuk tavaly augusztusban. James White 2019 júliusában a Bodega-öbölnél horgászott, mikor sikerült horogra kapnia egy hétkopoltyús tehéncápát. Körülbelül 10 percébe tellett kifognia a 180 centi hosszú állatot.

Amikor White ki akarta belőle akasztani a horgot, a cápa megharapta a bokáját.

Darby, a férfi kutyája a kocsijában ült mindeközben, de mikor White-ot meghallotta segítségért kiáltani, sikerült kinyitnia a kocsi ajtaját, és gazdájának segítségére sietett.

Rátámadt a pitbull a cápára, miután a hal megharapta a gazdájátHa a kutya nincs ott, a férfi sokkal rosszabbul is járhatott volna.

Kiemelt kép: Getty

folytatás

Legkedveltebb hírek
Claas Moser beviszi a munkanélküli Groterjahnt a rendelőbe
2020-10-25 02:07:01 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Carola Wiesner indítani szeretné Napolitát az ügetőversenyen, mert reméli, hogy ha nyer, akkor beindul a lovaspanzió forgalma
2020-10-25 02:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le
2020-10-25 01:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Tények plusz 2020. október 24., szombati ...
2020-10-25 00:52:25 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kováts Gergely Csanádot, azaz a Megatánc egykori győztesét, a Dancing with the stars szigorú zsűrijét most otthonában látogattuk meg
2020-10-25 00:51:53 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
"All you need is love", azaz minden amire szükséged van, a szerelem
2020-10-25 00:51:10 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez