Gerendai Károly: ?Látogatói csúcsot hozott a Lupa?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Vége a strandszezonnak, de  zár majd be teljesen a Lupa-tó: a Horgászcentrumban felpörög az őszi peca-szezon, míg a wakeboard pályák a tervek szerint egész novemberig kínálnak majd élményeket a sportág szerelmeseinek. Sőt a Lupa-tó partja egy nagyszabású sporteseménynek is helyt ad még az ősszel.

Gerendai Károly, a Lupa Beach megálmodója, szerint ha bár a nyár rossz idővel indult, amint megjött a meleg, kifejezetten sokan választották Budapest tengerpartját. ?A nyár első harmadában a katasztrofális időjárás miatt – a vízi- és beachsportok szerelmesein túl – szinte alig volt strandvendégünk, az utolsó bő két hónapban azonban nincs okunk panaszra, hiszen a vendégeink száma meghaladta a tavalyit összlátogató számot is? ? mondja az idei évről Gerendai. ?2019-ben 150.000 látogatónk volt, idén ennél még 25.000-rel többen jöttek el a Lupára. Bár a tó teljes területe ennél több látogatót is kényelmesen elbírna, ez idén azért is nagy eredmény, mert a vendégek biztonsága érdekében inkább korlátoztuk a befogadóképességet, hogy az előírt távolságtartási szabályokat betartsuk? ? tette hozzá. ?A Lupa Beach egyedi látványvilága, hangulata és minőségi szolgáltatásai jó alternatívát nyújtottak azoknak, akik idén nem a tengert választották. Úgy látjuk, hogy a folyamatos fejlesztéseink is kedvező fogadtatásra találtak és a látogatók évről évre, egyre jobban megkedvelik a Lupát.? Gerendai kiemelte, hogy idén jelentősen megnőtt a családosok száma és a sportolók aránya.

A strandszezon végeztével még nem zár be minden a tónál, az ősztől még nagyobb hangsúlyt fektetnek a horgászok kiszolgálására, illetve a wakeboardosok is még október végéig hódolhatnak kedvenc sportjuknak. Október 17-én pedig a futók vehetik majd birtokukba a Lupát, hisz? immár második alkalommal rendezik meg a tó körül a Lupa Beach Run versenysorozatot, új pályával, új versenyközponttal és jobbnál jobb programokkal. A fedett és téliesített rendezvényház pedig egész évben várja azokat, akik egy egyedi környezetben szeretnének nagyobb rendezvényeket tartani.

The post Gerendai Károly: ?Látogatói csúcsot hozott a Lupa? appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Majdnem lenyomta Stallonét, heti tízezer dollárt költött kokainra
2020-10-18 17:36:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez