Elektromos autó töltők minden helyzetben (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Elektromos autó töltők minden helyzetben (x)

A Siemens az e-mobilitás úttörőjeként kínál jármű töltőket

Az elektromos autózás a jövő közlekedési formája, mivel a CO2-kibocsátás csökkentésének egyik legfontosabb eszköze annak érdekében, hogy az emberek és az áruk szállítása fenntarthatóbb módon valósuljon meg. Akár egyénileg, akár az egyre népszerűbb autómegosztó szolgáltatókon keresztül használjuk az elektromos autókat, egy dolog közös bennük: minden esetben szükséges a járművek töltése. Attól függően, hogy hol mennyi időnk van a töltésre, különböző igények merülnek fel, és ezekre nyújt megoldást a Siemens elektromostöltő termékcsaládja.

Siemens VersiCharge fali töltő ? a hosszabb idejű töltés

Jellemzően akkor érdemes alkalmazni a VersiCharge fali töltőt, amikor több időt töltünk otthonunkban vagy munkahelyünkön. Az irodai környezetben szükséges épületüzemeltetés és flottakezelés támogatásához a töltőberendezés Modbus csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így könnyen integrálható épületfelügyeleti rendszerekbe. További sajátossága, hogy több ilyen típusú töltőberendezés is hálózatba köthető, ahol egy kinevezett egység menedzseli a hozzá csatlakozó berendezéseket, és vezérli töltési ciklusokat.

Siemens CPC50 töltőcsalád ? a villám töltés

Hosszabb utazás során a villámtöltő alkalmazása az ideális, amely gyorsan, körülbelül 30-60 perc alatt készre tölti a járművet. A töltőberendezések hatékonyságának növelése, valamint a várakozási idő csökkentése a parallel töltési lehetőség biztosításával érhető el. A Siemens CPC50 töltőállomás család egyszerre több csatlakozó típust (Type2, CCS, CHAdeMO) támogat. A távoli elérési funkciók segítségével egyszerűen biztosítható a töltőberendezés folyamatos üzemkész állapota, szoftveres frissítések, vagy a diagnosztikai funkciók.

Siemens SICHARGE CC AC22 ? a közepes időtávú töltés

A Siemens töltő porfóliójának legújabb eleme a 2 x 22 kW AC töltési teljesítmény leadására alkalmas oszlopos töltőberendezés, amely időtálló felépítésének és kiemelkedő minőségének köszönhetően a prémium szegmens kedvelt berendezése. Jellemzője, hogy teljesítményszabályozásra alkalmas, színes kijelzője pedig egyedi reklámok megjelenítésére is használható.

A Siemens globális tapasztalatokkal, markáns portfólióval rendelkezik és aktívan részt vesz az elektromos járművek töltési megoldásainak szabványosításában, innovációival segítve a jövő fenntarthatóságát.

További információért keresse fel a www.siemens.hu/emobilitas weboldalt.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A VIII. kerület polgármesterét eddig a családja ápolta.
2020-10-30 13:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Szikszai Péter volt Hír TV-s és Echo TV-s vezető írta a cikket, ami 1,3 milliót ért a bíróságon
2020-10-30 13:14:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az Európai Bizottság pénteken kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben az uniós menekültügyi jogszabályok helytelen alkalmazása miatt ? tudta meg a Népszava
2020-10-30 13:10:25 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Demokratikus Koalíció szóvivője jelezte, Orbán Viktor péntek reggel új csúcsot állított fel a valóság tagadásában, amikor az állami rádióban azt mondta, ?nálunk a helyzet istenes?, ellenben ?kész zűrzavar, ami Európában uralkodik?
2020-10-30 13:08:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A zárt terekben megrendezett koncerteknek sem kellene teljes tiltólistára kerülniük, ha a szervezők betartanának néhány fontos szabályt, legalábbis erre jutott a Restart-19 néven futó német kutatás
2020-10-30 13:03:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az MTI-nek küldött pénteki közlemény szerint Nagy Elek, a BKIK elnöke levélben kérte Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökét: járjon el az MKIK alapszabálya szerint és hívja össze a szervezet elnökségét, hogy határozatot hozzanak a kata szabályozásának ügyében
2020-10-30 13:03:02 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez