Meztelen fotókat készített anyjáról a kétéves kislány ? majd szét is küldte a képeket

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Meztelen fotókat készített anyjáról a kétéves kislány ? majd szét is küldte a képeket

Kisgyereknek mobiltelefont adni, hogy foglalja le magát ? nem a legjobb ötlet. És nem csak nevelési szempontból lehet problémás, amint azt gyönyörűen mutatja a következő eset.

Október 11-én egy ohiói anya, Emily Schmitt zuhanyozás után anyaszült meztelenül álldogált a fürdőszobában, miközben kétéves lánya, Carsyn haját szárította. Hogy a kislány közben ne unatkozzon (vagy ne mocorogjon), a nő odaadta neki mobiltelefonját. Óriási hiba volt. Az anya ugyanis később kapott egy üzenetet egy kolleganőjétől, majd telefonon is beszéltek, és kiderült, hogy a munkatárs kapott egy fotót, amin Schmitt hátulról látszik meztelenül.

Az anya a telefont átvizsgálva észrevette, hogy kislánya

készített róla pár fotót (néhányon csak a plafon/gyerekláb látszik, de van, amin teljesen meztelen az anyuka) és szét is küldte Schmitt tizenöt ismerősének.

Az NZ Herald című lap szerint a pikáns fotókat többek között megkapta az ingatlanos cégnél dolgozó Schmitt két kollégája, egyik volt ügyfele, és egy korábbi főiskolás társa is. A Sun brit bulvárlap azt írja, Emily, amikor felfedezte, mi történt, úgy érezte, kicsúszott a lába alól a talaj. Egy percig magán kívül volt, majd gyorsan nekiállt írni azoknak, akikhez a Snapchaten keresztül eljuthattak a 18 pluszos képek.

A nő azt mondja, másnap, amikor bement dolgozni, még kínosabb volt a helyzet, mert az ingatlaniroda a szülei tulajdonában van, és az apukája azzal viccelt, hogy ?megjött a cég pornósztárja?.

Emily Schmitt egyetlen szerencséje, hogy a fotók csak Snapchaten mentek ki, így a képek egy idő után maguktól is elérhetetlenné váltak.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Meztelenül is megmutatja magát a világ legszexibb nagymamájaEgy fizetős weboldalon fog vetkőzni a volt jógaoktató.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Elképzelhető, hogy szombat reggel kénytelen lesz majd zúzmarát kapargatni a szélvédőről
2020-12-04 17:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A miniszterelnök válaszolt az Európai Néppárt frakcióvezetőjének
2020-12-04 16:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Korábban megírtuk, hogy a Pesti Srácok szerint Bayer Zsolt a Magyar Hang egyik újságírójáról beszélt, amikor azt mondta, hogy egy régi harcostársa fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre
2020-12-04 16:45:35 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Pintér Adrienn augusztus elején házasodott össze férjével, akivel azóta közös babát terveztek
2020-12-04 16:37:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság a magyar kormány ellen a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet laza szabályozása miatt ? közölte pénteken a Magyar Helsinki Bizottság
2020-12-04 16:35:02 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez