Lopott egy amerikai férfi, aztán megpróbálta ellopni az összes újságot, amiben írtak róla

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Dickinson County News című lapnál fura jelenet zajlott le szeptember 3-án. A futár, aki minden nap kézbesít küldeményeket a szerkesztőségnek, kért egy példányt az aznapi számból. Azt mondta, nem érti miért, de az útvonalán egyetlen helyen sem tudott venni magának az újságból. Seth Boyes újságírónak gyanús lett az ügy, ezért telefonálgatni kezdett ? írja a CBC című kanadai hírportál.

Boyes kiderítette, hogy régióban számos elárusítóhelyről eltűnt az aznapi újság összes példánya. Több helyen biztonsági kamera rögzítette a bűncselekményt, így kiderült, hogy ugyanaz a férfi sétál ki mindenhonnan az összes újsággal. Boyes azonnal sejtette, hogy ki lehetett a tettes.

Bár az újságtolvaj az arcán maszkot viselt, több boltos is azonosítani tudta Peter De Yager üzletembert. A férfi azért próbálta ellopni az összes lapot, mert röviden megírták benne, hogy néhány nappal korábban ellopott egy Joe Biden elnökjelöltet támogató választási hirdetőtáblát egy ház udvaráról.

Boyes azt mondja, az üzletember tette már csak azért is érthetetlen, mert a lap legtöbb példányát az előfizetők kézhez kapják, a hírek pedig online is elérhetők, így aztán a lopás nem igazán volt nagy hatással arra, hogy mennyien olvasták el a De Yagerről szóló hírt.

A férfi annyit ért el, hogy most már nem csak egy lopási ügye van, a sztoriját pedig felkapta az országos, majd a nemzetközi média is.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A koronavírussal folytatott hosszú küzdelem után elhunyt Kónya Csaba, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház betegszállítója, közölte Facebook-oldalán az intézmény
2020-11-29 13:24:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ezt teheti otthon, ha koronavírus-fertőzésre utaló tünetei vannak, ez a teendő tesztelés előtt, és ilyen esetekben kell azonnal mentőt hívni
2020-11-29 13:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez